TDI motorok

A legújabb motorgeneráció minden tagjára különösen alacsony üzemanyag-fogyasztás jellemző - a vezetési élmény megőrzése mellett. Az új TDI motorok természetesen megfelelnek az Euro 6-os károsanyag-kibocsátási normának. Különösen nagy teljesítményű és egyben alacsony fogyasztású a 146 kW/198 LE-s 2,0 l TDI-motor.

BlueMotion technológia

A BlueMotion technológiájú Volkswagen modellek a "Think Blue" elvet követik. Ennek lényege, hogy minden új Euro 6 motorhoz a szériafelszereltség részeként jár a Start-Stop rendszer, a fékenergia-visszanyerő funkció, a hegymenetasszisztens és a csökkentett gördülési ellenállású abroncsok.

Start-Stop rendszer
Üres fokozatban és felengedett tengelykapcsoló-pedál mellett automatikusan kikapcsolja a motort, például piros lámpánál. Indításhoz elég lenyomni a tengelykapcsoló-pedált, és a motor újraindul.

Fékenergia-visszanyerés
A fékezéskor és a motorféküzemben történő akkumulátor-újratöltés tehermentesíti a motort, így csökkenti az üzemanyag-fogyasztást.

Optimalizált gördülési ellenállású gumiabroncsok
A California optimalizált gördülési ellenállású gumiabroncsokkal biztosítja a kapcsolatot az útfelülettel. A csekély gördülési ellenállás révén tovább csökken a jármű üzemanyag-fogyasztása, és így a CO2-kibocsátása is.

Bezárás
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés