230 V-os külső csatlakozó

A dugaszolóaljzat látja el árammal a járművet kempingezéskor. Ezenfelül a jármű akkumulátorait is ezen keresztül lehet tölteni. A 230 V-os külső csatlakozó mellett van a 30 literes frissvizes tartály frissvíz-betöltő csonkja, mely fagyvédett helyen a bal oldali oldalfal belsején található¹. A szintén 30 literes használt víztartály a konyhablokkba van építve¹.

A California Coast és Ocean modellek esetén alapfelszereltség, a 230 V-os külső csatlakozó a California Beach modellhez felár ellenében rendelhető.
¹ A California Beach modellnél nincs.

Csatlakozó kinti zuhanyzóhoz

A jármű hátuljánál található egy, a meglévő frissvizes tartályba csatlakoztatott opcionális kinti zuhanyzó. A külön elhelyezett zuhanyrózsával így például egész kényelmesen le lehet mosni a szabadidős kellékeket.

A California Coast és Ocean modellekhez felár ellenében rendelhető. A California Beach modellhez nem rendelhető.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés