Fekhelyek

Az első szinten (tető rész) található ágy 1,20 m x 2,00 m-es, melyet ágyrács tesz még kényelmesebbé. A felnyitható campertető lehetővé teszi a felmászó nyílásnál az ülés közbeni egyenes tartást.
A lakótérben található ágy fekvőfelülete 1,14 m x 2,00 m. Az alapfelszereltségként 2 személyes ülő-/fekvősorral felszerelt California Beach modell ágyának méretei kb. 1,50 m x 2,00 m. A nem feláras 3 személyes üléssorhoz egy Multiflexboard is tartozik, mellyel egy 1,50 m x 1,83 m-es fekvőfelületet kapunk.

Behúzott kézifék esetén a forgatható ülések nem forgathatók.

Ágyhosszabbító

Az ágyhosszabbító felhajtható és magasabb pozícióban rögzíthető. Így alul egy nagy tárolóhelyet kapunk, mely kiválóan alkalmas nagy bevásárlásokhoz vagy terjedelmes dolgok tárolására.

California Coast és Ocean modellek esetén alapfelszereltség. California Beach modellhez felár ellenében rendelhető. Behúzott kézifék esetén a forgatható ülések nem forgathatók.

Komfort alvómatrac

Az opcionális komfort alvómatrac egyenletes fekvőfelületet biztosít, így jelentősen növeli a kényelemérzetet fekvés közben. A matrac pillanatok alatt összehajtható és rendkívül kevés helyet igényel.

A California Beach, Coast és Ocean modellekhez felár ellenében rendelhető.
Behúzott kézifék esetén a forgatható ülések nem forgathatók.

Sötétítés a lakótérben

Az alapfelszereltséghez tartozó, a tetőkeret borításából kihúzható rolók kiválóan zárnak az ablakoszlopoknál a fény és a kíváncsiskodó szemek elől.

Lamellás roló

A vezetőfülkéből a fekvőhelyhez vezető fel- és lemászó nyílás felül lezárható egy alapfelszereltségként kapható lamellás roló segítségével, ha nem használják azt.

Sötétítés a vezetőtérben

A California Coast és Ocean modellekben az elülső szélvédők besötétíthetők két roló segítségével, melyek alapfelszereltségként az A oszlopokba vannak építve; a Beach modellben ezt a feladatot egy kifeszített sötétítőfüggöny látja el. Az oldalsó ablaküvegeket mindhárom modell esetében alapfelszereltséghez tartozó sötétítőfüggöny fedi le.

Hangszigetelő üveg csomag

Kívánság szerint akár 6 dB-lel (A) is csökkenti a külső zajokat. Az elülső szélvédő hangszigetelő üvegből készült és egy speciális bevonattal van ellátva, az oldalsó ablaküvegek megerősítettek. Az opcionálisan rendelt tolóablakok nem hangszigetelő üvegből készülnek.

A California Beach, Coast és Ocean modellekhez felár ellenében rendelhető.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés