"Climatic" klímaberendezés

A félautomata "Climatic" klímaberendezés egy belsőtér-érzékelő segítségével folyamatosan a kívánt értéken tartja a vezetőfülke hőmérsékletét. Ezenfelül a levegő elosztása az utastérben is optimális.

A California Beach és Coast modelleknél alapfelszereltség. A California Ocean modellhez nem rendelhető.

"Climatronic" klímaberendezés

A "Climatronic" klímaberendezés 3 zónás hőmérséklet-szabályozást biztosít a vezető, az első utas és az utastérben utazók számára. A rendszer érzékeli a napsugárzás erősségét és a külső hőmérsékletet, és ennek megfelelően több vagy kevesebb hűvös levegőt enged a jármű belső terébe. Az automatikus belsőlevegő-keringtető és a levegőminőség-érzékelő kellemes hőmérsékletet teremtenek.

A California Ocean modell esetén alapfelszereltség, a California Beach és Coast modellekhez felár ellenében rendelhető.

Szélvédőfűtés

Az opcionálisan rendelhető szélvédőfűtés hideg és nedves időben is gondoskodik a jó kilátásról előrefelé.

A California Beach, Coast és Ocean modellekhez felár ellenében rendelhető. A szélvédőfűtés csak a "Light and Sight" látni és látszani csomaggal együtt rendelhető. "Climatronic" klímaberendezéssel felszerelt járművek esetében nincs maradékhő hasznosítás kapcsoló.

Állóhelyzeti fűtés

Az állófűtés a fűtő- és szellőztető berendezéstől függetlenül működik, és egyaránt vezérelhető a központi kezelőpanel és a rádiós távirányító segítségével is. A Beach modellhez opcionálisan rendelhető kiegészítő vizes fűtés is.

A California Ocean modellnél alapfelszereltség.
A California Beach modellhez felár ellenében - rádiós távirányítóval vagy anélkül.
A California Coast modellhez felár ellenében - rádiós távirányítóval vagy anélkül.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés