LED-lámpák

LED első fényszórók
A tompított és a távolsági fényt energiatakarékos LED-ek szolgáltatják. A LED-ek üzembiztonsága és hosszú élettartama a ritkán előforduló meghibásodás révén növeli a biztonságot. A LED fényszórók többek között erős fényükkel, hosszú élettartamukkal, a nappali viszonyokhoz hasonló fényspektrumukkal és csekély energiaszükségletükkel tűnnek ki. Csak LED-es hátsó lámpákkal együtt rendelhető.

LED-es hátsó lámpák
A helyzetjelző és a féklámpa fényét energiatakarékos LED-ek szolgáltatják.

LED-es rendszámtábla-világítás
Alapfelszereltség mindhárom felszereltségi kategóriánál.

A California Beach, Coast és Ocean modellekhez felár ellenében rendelhető.

Fényszórómosó berendezés

Ha a tompított vagy a távolsági fény be van kapcsolva, az igény szerint rendelhető fényszórómosó berendezés a szélvédő minden ötödik mosásánál megtisztítja a fényszórók üvegeit.

A California Beach, Coast és Ocean modellekhez felár ellenében rendelhető.

"Látni & látszani" csomag

A jobb látási viszonyok érdekében a csomag tartalmaz egy automatikusan sötétedő belső tükröt, mely védi a vezetőt a jármű mögött haladók vakító fényétől, és egy esőérzékelőt, mely aktiválja az ablaktörlőket. A "Coming Home/Leaving Home" funkcióval felszerelt kiegészítő távfény gondoskodik a jármű környezetének megfelelő megvilágításáról, tovább növelve ezzel a biztonságot és a kényelmet.

A California Beach, Coast és Ocean modellekhez felár ellenében rendelhető.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés