"Side Assist" sávváltást segítő rendszer

Az opcionális sávváltást segítő rendszer a külső tükörben megjelenő jelzéssel figyelmezteti a vezetőt, ha sávváltáskor a szenzorok holttérben tartózkodó járművet észlelnek¹.

A California Beach, Coast és Ocean modellekhez felár ellenében rendelhető.
¹ A rendszer kínálta lehetőségeken belül.

Fáradtságérzékelő funkció

A fáradtság-felismerő rendszer jól látható és hallható jelzésekkel szünetet javasol a vezetőnek, ha a viselkedéséből fáradtságra lehet következtetni¹.

A California Coast és Ocean modellek esetén alapfelszereltség. A California Beach modellhez felár ellenében, csak multifunkciós kijelzővel együtt rendelhető.
¹ A rendszer kínálta lehetőségeken belül.

ACC adaptív távolságtartó automatika és "Front Assist" környezetfigyelő rendszer

Az opcionálisan rendelhető ACC adaptív távolságtartó automatika1 a sebességet automatikusan a jármű előtt haladó gépkocsi sebességéhez igazítja, és tartja a vezető által beállított követési távolságot. Eközben nem lépi túl a beállított sebességet. A jármű már tartalmazza a "Front Assist" környezetfigyelő rendszert.

A városi vészfékfunkcióval ellátott "Front Assist" környezetfigyelő rendszer1/2 kritikus követési távolság észlelése esetén egy radarrendszer révén segít lerövidíteni a féktávolságot. Veszélyhelyzet észlelése esetén vizuális és hangjelzéssel, valamint féknyomással figyelmezteti a vezetőt.

A California Beach, Coast és Ocean modellekhez mindkét rendszer felár ellenében rendelhető extra felszereltségként.
1 A rendszer határain belül.
2 Max. 30 km/h-ig.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés