4MOTION összkerékhajtás

Az opcionális 4MOTION összkerékhajtás a váltók legújabb generációjához tartozó Haldex-tengelykapcsolót alkalmazza. Előnyei: csekély tömeg, még tökéletesebb menettulajdonságok és menetdinamika.

4MOTION összkerékhajtás kettős tengelykapcsolós DSG váltóval
Kategóriájában egyedüliként a California igény szerint 4MOTION összkerékhajtással és opcionális 7 fokozatú, kettős tengelykapcsolós váltóval is kapható. A kombináció a 110 kW/150 LE-s és a 146 kW/198 LE-s motorhoz választható. Ezzel a megoldással különösen hegyi terepen élvezhető különleges menetkényelem a teljesen automatikus sebességváltásnak köszönhetően.

Mechanikus differenciálzár
Az opcionális 4MOTION összkerékhajtással együtt egy opcionális, mechanikus, kapcsolható, 100%-os differenciálzár rendelhető a hátsó tengelyhez. Ez megkönnyíti az elindulást nehéz terepviszonyok között és úttalan utakon.

Lejtmenetasszisztens

Az opcionális lejtmenet asszisztens1 a motorfordulatszám szabályozásával és szükség esetén fékbeavatkozással kontrollált és biztonságos lejtmeneti haladást biztosít. A rendszer a vezető beavatkozása nélkül tartja a sebességet lépéstempóban, ezáltal tehermentesítve a vezetőt.

1 Csak az opcionális 4MOTION összkerékhajtással együtt.

Bezárás
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés