Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

California

Hotel California – útközben is otthon. Legyen szó hétköznapi használatról vagy nyaralásról: a California az ideális szabadidős és lakóautó, amelyben bárhol otthon érezheti magát. Ismerkedjen meg a hatékony motorokkal, a kiváló minőségű belső felszereltséggel, modern infotainment és vezetőasszisztens-rendszerekkel, valamint innovatív online mobilszolgáltatásokkal.

Galéria

Ismerje meg a California legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Ismerje meg a California legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Érezze magát otthon! A California kis térben biztosít nagyfokú kényelmet, és akár négy alvóhellyel, egy teljeskörű funkcionalitást nyújtó konyhablokkal, valamint a spontán kirándulási útvonalakat támogató modern infotainment rendszerekkel és még sok minden mással egyenesen lenyűgözi utasait.

Car-Net
Rádió- és navigációs rendszerek
Fűtő- és klímaberendezés
Konyhablokk
Kényelmes alvás
Komfort műszerfal
Mobil csatlakozás

Aktuális információk minden utazáshoz.

A California számos online mobilszolgáltatással felszerelhető. Kapcsolja össze okostelefonját jáművével, csatlakozzon az internetre, és máris hozzáférhet az aktuális forgalmi információkhoz és különböző alkalmazásokhoz.

A modern infotainment rendszer fellelkesít

Érjen célba úgy, hogy útja során naprakész marad és jól szórakozik.

Legyen szó a kedvenc zenéjéről vagy spontán utazásokról: lelje örömét a kiváló minőségű rádió- és navigációs rendszerek intuitív kezelésében, jó csatlakoztatási lehetőségeiben és a kiváló hangzásban.

Egyéni hőmérséklet-beállítás

Élvezze a belső tér kellemes klímáját.

A modern klímaberendezések pillanatok alatt megfelelően beállítják a belső tér hőmérsékletét, és a forró napokon is gondoskodnak a hűs levegőről. Az állóhelyzeti fűtés a hideg napokon gondoskodik a megfelelő közérzetről. Emellett rossz időjárás esetén szélvédőfűtés garantálja a tökéletes kilátást.

Teljeskörű funkcionalitás

Így bármikor könnyen készíthet valami finomat akár útközben is, amikor megpihen.

Kerekeken guruló konyha: a California Coast és Ocean modellekben egy teljeskörű funkcionalitást nyújtó konyhablokk várja Önt hűtődobozzal, főző-mosogató egységgel és még sok mással.

Két szinten

Tapasztalja meg alvás közben is a maximális kényelmet.

Az alapfelszereltséghez tartozó felnyitható campertető segítségével alakítsa át a Californiát néhány mozdulattal egy akár négy alvóhelyes hálószobává.

Kiváló minőségű anyagok

Különleges hangulat várja Önt a belső térben.

A külső formatervezés vízszintes vonalvezetése a belső térben, a műszerfalon folytatódik. A díszítőcsík, a díszléc és a belső tér színben egymással összecsengő hármasa otthonos légkört teremt. A kiváló tulajdonságokat sok praktikus tárolási lehetőség egészíti ki.

A California Coast és Ocean modellek esetén alapfelszereltség, a California Beach modellhez felár ellenében rendelhető.

Kedvelt útitárs. A California fejlett vezetői asszisztensrendszerei és biztonsági rendszerei segítséget nyújtanak Önnek kritikus helyzetekben – például parkoláskor –, és figyelmeztetik Önt veszélyes helyzetekben.

Biztonsági rendszerek
Parkolássegítő rendszerek
Vezetőiasszisztens-rendszerek
Világítási rendszerek
DCC adaptív futóműszabályozás
Magas szintű védelem minden út során

Mindig számíthat rá.

A California biztonsági rendszereivel szinte mindenre fel lehet készülve: a rendszerek szükség esetén segítő módon avatkoznak közbe, így képesek minimálisra csökkenteni a közúti forgalomban adódó veszélyhelyzeteket.

Körültekintő

Megkönnyíti a beparkolást.

A California okos parkolássegítő rendszerei beparkoláskor figyelmeztetik az akadályokra és megkönnyítik a tolatást.

Előretekintő

Támogatás a kritikus helyzetekben.

A Californiában intelligens vezetői asszisztensrendszerek teszik még kényelmesebbé a vezetést azáltal, hogy figyelmeztetnek sávváltás, valamint fáradtság esetén.

Látható előnyök

Fokozott biztonság a mindig optimálisan megvilágított útnak köszönhetően.

A távolsági fényt automatikusan tompító rendszer, valamint extra fényszórók, melyek rossz időjárás esetén is mutatják az utat kanyarodáskor - ez mind elérhető az Ön számára.

Egyedi menetkényelem

Állítsa a futóművet a mindenkori körülményekhez.

A menettulajdonságok javítása érdekében a futómű gombnyomásra egyénileg állítható "NORMAL", "COMFORT" és "SPORT" üzemmódokba az opcionális DCC adaptív futóműszabályozás segítségével.

Csak "Plus" vagy "Premium" multifunkciós kijelzővel együtt rendelhető.

Minden igényt kielégít. Nem hiába számít a California a legkedveltebb szabadidős és lakóautónak. Sokrétű praktikus funkcióinak köszönhetően igazi otthonérzetet teremt négy keréken.

Tárolóhely
Fényszórók
Külső csatlakozók
Ülések
Csomagtérajtóba épített lámpák és a felnyitható campertetőbe épített LED-ek
Kempingasztal és kempingszékek
Elektromosan behajtható külső tükrök
Okosan beépített

Fedezze fel a praktikus tárolási lehetőségeket.

A ruhásszekrénynek és a tetőbe épített tárolódoboznak köszönhetően a Californiában sok és könnyen hozzáférhető tárolóhely áll rendelkezésére a ruhák, csomagok és szabadidős kellékek számára.

Nagy fényerejű

Élvezze az optimális látás nyújtotta biztonságot.

A jó látási viszonyokról energiatakarékos LED fényszórók és egy fényszórómosó berendezés gondoskodik. Ezenfelül egy automatikusan elsötétedő belső tükör védi a vezetőt a jármű mögött haladók kellemetlen fényétől.

Egyszerűen praktikus

Várják Önt a kempingezéshez szükséges kellékek.

A jármű hátsó részébe épített külső vízcsatlakozó és a 230 V-os dugaszolóaljzat gondoskodnak arról, hogy a California kempingezéshez is a legjobb felszereléssel rendelkezzen.

Változtatható

Ismerje meg a lehető legnagyobb fokú rugalmasságot.

Az ergonomikus vezető- és utasoldali ülésektől kezdve, melyek kb. 180°-kal elforgathatók, az elektromos 12 állású ülésállításon keresztül, a lakótér megfelelő üléssorának választékáig - a California rengeteg téralakítási lehetőséget rejt magában.

Több fény

Megkönnyítik a be- és kipakolást.

A csomagtérajtóba épített két változtatható fényű LED-lámpa gondoskodik a lakótérben a nagyobb fényerőről, ha kint besötétedik. Nyitott csomagtérajtó esetén megvilágítják a csomagteret és a jármű hátulja mögötti területet, ami megkönnyíti a be- és kipakolást. Az alapfelszereltséghez tartozó felnyitható campertetőbe épített LED-es világítás sok fényt ad, és könnyen elérhető a kapcsolója.

A California Ocean modell esetén alapfelszereltség, a California Beach és Coast modellekhez felár ellenében rendelhető.

A szabadban

Sok lehetőség kicsiknek és nagyoknak.

A nem használt kempingasztal és kempingszékek helytakarékosan elhelyezhetők a Californiaban, és kint felállíthatók.

Állítható és fűthető.

Használja ki a még nagyobb kényelmet.

Az alapfelszereltség részeként a tükrök elektromosan állíthatók és fűthetők. Igény szerint elektromosan be is hajthatók. Modelltől függően a tükörburkolat fényezett vagy fekete.

A California Beach, Coast és Ocean modellekhez felár ellenében rendelhető.

További lehetőségek