Multifunkciós kijelző

A multifunkciós kijelző mindig az aktuális információkat mutatja, többek között az időt, a következő tankolásig megtehető távolságot, a külső hőmérsékletet, az átlagfogyasztást és a hatékonyabb vezetési módnak megfelelő ajánlást a sebességfokozatra vonatkozóan.

"Plus" multifunkciós kijelző

Külön rendelhető a "Plus" multifunkciós kijelző. A "Plus" kijelző a standard multifunkciós kijelző funkcióin kívül lehetővé teszi az opcionális kiegészítő vízhűtés vezérlését és a szintén opcionális "Látni & Látszani" csomag beállítását. Ezenkívül a navigációs rendszerrel kombinálva nyilakkal jelzi a követendő menetirányt.

A Caddy motorizáltságtól függő, kombinált átlagfogyasztása: 4,7-7,1 l/100km, CO2-kibocsátása: 123-164 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. A képen látható gépkocsi illusztráció, extra felszereltséget tartalmazhat.

Bezárás
Zárja be a menüt

Caddy

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.