ParkPilot1

Az opcionális ParkPilot rendszer parkoláskor hangjelzéssel figyelmeztet a hátul¹ észlelt akadályokra, és a kijelzőn vizuálisan is jelzi az akadályoktól mért távolságot.

"Rear View" tolatókamera1

Az opcionális "Rear View" tolatókamera megkönnyíti a beparkolást¹ azzal, hogy a rádiós vagy a navigációs rendszer² kijelzőjén megjeleníti a jármű mögötti terület egy részét. Kiegészítő statikus segédvonalak teszik még egyszerűbbé a parkolást. A tolatókamera csak a csomagtérajtóval kombinálva kapható.

"Park Assist" parkolássegítő rendszer1

Az opcionális "Park Assist" parkolássegítő rendszer megoldja a többlépéses beparkolást a párhuzamos és merőleges parkolóhelyekre. Hátramenetbe kapcsoláskor a jármű automatikusan kormányoz¹, a vezetőnek csak a tengelykapcsolót, a gázpedált és a féket kell kezelnie.

A rendszer keretein belül

A Caddy motorizáltságtól függő, kombinált átlagfogyasztása: 4,7-7,1 l/100km, CO2-kibocsátása: 123-164 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. A képen látható gépkocsi illusztráció, extra felszereltséget tartalmazhat.

Bezárás
Zárja be a menüt

Caddy Kombi

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.