Zárja be a menüt

Caddy Kombi

 

Igazi profi minden területen.

Kategóriája egyetlen másik járműve sem egyesíti olyan tökéletesen a változatosságot, a rugalmasságot és a megbízhatóságot, mint a Caddy Kombi. A rendkívül strapabíró belső tér akár hét ülőhelyesre is bővíthető, áruk vagy anyagok szállítása esetén pedig néhány mozdulattal kétüléses, 3,2 m³-es rakterű járművé alakítható át. Kisebb tárgyak is gyorsan és biztonságosan elhelyezhetők a belső térben.

2,5% THM finanszírozás

Most minden Volkswagen haszonjármű beszerzésekor igénybe veheti rendkívül kedvező, változó kamatozású, forintalapú finanszírozási ajánlatunkat! A kedvezményes finanszírozási konstrukció minden más akcióval összevonható. Az ajánlat maximum 10 gépjármű vásárlása esetén, a 2020. február 26-tól 2020. december 31-ig megkötött adásvételi szerződésekre érvényes.

A további részletekről érdeklődjön a magyarországi Volkswagen Haszonjárművek márkakereskedésekben!

Az akció a 2020. december 31-ig megkötött adásvételi szerződésekre és elkészített finanszírozási ajánlatokra, illetve visszavonásig érvényes, amiről a www.porschebank.hu oldalon tájékozódhat. A Porsche Bank Zrt. változó kamatozású, forintalapú zárt és nyílt végű pénzügyi lízingajánlata tájékoztató jellegű. A THM értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A THM 3 millió Ft finanszírozott összegre és 5 éves futamidejű forintban fizetendő reprezentatív minta alapján került meghatározásra. Érvényes CASCO biztosítás a szerződés hatálya alatt kötelező, költsége a lízingbevevőt terheli. A biztosítási díj mértéke az ajánlat kiadásakor nem ismert, így az ajánlatban szereplő THM számításakor nem került figyelembevételre. Egy Ügyfél maximum 10 gépjárműhöz veheti igénybe az akciós finanszírozást. A tájékoztatás nem teljes körű, kötelezettségvállalást a Porsche Bank Zrt. részéről nem jelent. A szerződéskötés dátuma nem lehet későbbi, mint 2020. december 31. A képen látható autó extra felszereltséget tartalmazhat.

 

Tekintse meg a Caddy Kombi különlegességeit különböző perspektívákból.

Egyszerű és biztonságos pakolás.

A Caddy Kombi raktere akár 3,01 m hosszúságúra is bővíthető (a Maxi Kombi modell esetében lehajtható támlájú utasüléssel). A jól átgondolt tárolórendszer minden mozdulatot megkönnyít a munkavégzés során.

Rakodóhelyek

Egyszerű pakolás

Hogy Ön munkája során a lényegre koncentrálhasson, a Caddy Kombi modell különböző méretű rakodóhelyeket kínál. Legyen szó akár munkakesztyűkről, colstokról vagy ételtartó dobozról, a tárolóhelyek segítségével mindig rendet tud tartani az autóban.

Ülések

A Caddy Kombi belső tere rugalmasan igazodik a mindennapi munkavégzés változó követelményeihez, legyen szó akár 7 személy vagy hosszú tárgyak szállításáról.

Modern biztonsági rendszerek

Hogy minden út a lehető legnyugodtabb és legbiztonságosabb legyen, a Caddy Kombi praktikus biztonsági rendszerekkel van felszerelve, amelyek kritikus helyzetekben megelőzéssel avatkoznak be.

 

Mobil online szolgáltatások

Volkswagen Car-Net

Car-Net Guide & Inform néven olyan online mobilszolgáltatások állnak rendelkezésére, amelyek aktuális információkkal látják el az interneten keresztül, segítenek elkerülni a torlódásokat, vagy benzinkutakat, parkolóhelyeket és más hasznos helyeket vagy szolgáltatásokat találnak meg az Ön számára.

Végre újra hétfő!

A Caddy Kombi nem csupán külsejében, hanem utasterében is fejlődött, átgondolt megoldások egész sorával könnyítve a mindennapok munkáját.

Komfort

Üléscsomagok

Vissza az áttekintéshez

Üléscsomagok

A Caddy Kombi belső tere kívánságra ötről hét ülőhelyesre bővíthető. A jármű néhány mozdulattal kétülésessé is átalakítható, így kiválóan alkalmas áruk és anyagok szállítására.

Funkcionalitás

Vissza az áttekintéshez

Funkcionalitás

A Caddy Kombi számos kényelmi szolgáltatással kényezteti használóját: többek között intelligens online mobilszolgáltatásokkal, amelyek segítenek gyorsabban odaérni a következő helyszínre, csúcsminőségű infotainment rendszerekkel, valamint a mindennapi munkavégzést kellemesebbé tévő fűtő- és klímaberendezésekkel.

Vezetői segédrendszerek

Vissza az áttekintéshez

Vezetői segédrendszerek

A Caddy Kombi alapkivitelben széles körű biztonsági felszereltséggel rendelkezik, emellett innovatív vezetést segítő rendszerekkel egészíthető ki, amelyek minden utat könnyebbé tesznek.

Bemutatjuk a Caddy Kombit!

Lejátszás
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.