TGI földgázüzemű motor

Aki tartósan takarékoskodni szeretne, az vezesse az új Caddy TGI BlueMotiont. Mind a sűrített földgázt (CNG), mind a benzint rendkívül hatékonyan égeti el, és teli tankok esetén a gazdaságosabb CNG-üzemmódban indul. Ha ez az üzemanyag kifogy, a motorvezérlés automatikusan átkapcsol benzinadagolásra. A 81 kW/110 LE teljesítményű, 200 Nm forgatónyomatékú, 4 hengeres soros motor az új Caddy és az új Caddy Maxi minden felszereltség-változatához kapható. Kombinált fogyasztása átlagban akár 4,1 kg/CNG is lehet 100 km-en.

Benzintartály: Minden TGI-modellhez 13 literes benzintartály is tartozik.
Alacsonypadlós kivitel: Mind a CNG-tartályok, mind az üzemanyag-vezetékek a padlólemez alá vannak rögzítve, így nem kell helyszűkével küszködni a csomagtérben.
Négy acél CNG-tartály: A háromszorosan biztosított szelepekkel ellátott, hőálló és igen erős CNG-tartályok speciális feszítőpántokkal vannak alulról a jármű padlójához erősítve. Az új Caddy TGI BlueMotion tartályai összesen 26 kg, az új Caddy Maxi TGI BlueMotion tartályai összesen 37 kg földgáz tárolásara alkalmasak.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés