TGI földgázüzemű motor

Aki tartósan takarékoskodni szeretne, az vezesse a Caddy TGI BlueMotiont. Mind a sűrített földgázt (CNG), mind a benzint rendkívül hatékonyan égeti el, és teli tankok esetén a gazdaságosabb CNG-üzemmódban indul. Ha ez az üzemanyag kifogy, a motorvezérlés automatikusan átkapcsol benzinadagolásra. A 81 kW/110 LE teljesítményű, 200 Nm forgatónyomatékú, 4 hengeres soros motor a Caddy és a Caddy Maxi minden felszereltség-változatához kapható. Kombinált fogyasztása átlagban akár 4,1 kg/CNG is lehet 100 km-en.

Benzintartály: Minden TGI-modellhez 13 literes benzintartály is tartozik.
Alacsonypadlós kivitel: Mind a CNG-tartályok, mind az üzemanyag-vezetékek a padlólemez alá vannak rögzítve, így nem kell helyszűkével küszködni a csomagtérben.
Négy acél CNG-tartály: A háromszorosan biztosított szelepekkel ellátott, hőálló és igen erős CNG-tartályok speciális feszítőpántokkal vannak alulról a jármű padlójához erősítve. A Caddy TGI BlueMotion tartályai összesen 26 kg, a Caddy Maxi TGI BlueMotion tartályai összesen 37 kg földgáz tárolásara alkalmasak.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés