Zárt válaszfal

A tetőmagasságig érő fal teljesen elkülöníti a vezetőfülkét a raktértől, és így nagyfokú passzív védelmet nyújt. Stabilan rögzítve van a gépkocsi karosszériájához, és megfelel a DIN 75410-3 előírásnak ("Kisáruszállító járművek rakománybiztonsága").

Ablakos válaszfal

A Caddy Dobozos igény szerint ablakokkal szerelt válaszfallal is rendelhető. Magassága azonos a zárt válaszfaléval, ez a változat két nagyméretű ablakot tartalmaz. Így Ön mindig szemmel tarthatja a rakományt.

Gumi padlóborítás

A lemosható műanyag védőréteg pontosan illeszkedik a padlóbordákhoz. A gumi jó szigetelő és zajtompító hatású.

Hosszabb szállítási határidőt jelenthet.

Rögzítőszemek

Hat felhajtható rögzítőszemmel szereltük fel a rakteret, amelyek fixen a padlóhoz vannak erősítve. A Caddy Maxi Dobozoshoz összesen nyolc rögzítőszem tartozik, így a nagy szakítószilárdságú feszítőhevederekkel szerszámok és anyagok egyaránt biztonságosan és szabályosan rögzíthetők.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés