TDI-motorok

A Common-Rail közvetlen befecskendezéssel ellátott, takarékos, 2,0 literes turbódízel-motorok négy különböző teljesítményfokozattal kaphatók. A 75 kW/102 LE és a 110 kW/150 LE-s motor kívánságra kettős tengelykapcsolós sebességváltóval (DSG) kombinálható. A 90 kW/122 LE-s motor csak 4MOTION összkerékhajtással rendelhető.

TSI-motorok

A Caddy palettáján két, egy 1,2 literes 62 kW/84 LE és egy 1,4 literes 92 kW/125 LE teljesítményű TSI motor szerepel. A közvetlen befecskendezés és a turbótöltés kombinálása különösen hatékonnyá és igen erőteljessé teszi az egyenletes járású benzinmotorokat. Ezen kívül az 1,4 l motor most először kapható kettős tengelykapcsolós sebességváltóval (DSG) szerelt TSI-motorként.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés