Raktér

Nagy és mégis kompakt: a Caddy Dobozos raktere ugyancsak elismerésre méltó, a befogadóképessége és rakodási lehetőségei miatt egyaránt. Raktérkapacitása már rövid tengelytávval is 3,2 m3, ami az extraként kapható Cargo válaszfalcsomaggal 3,7 m3-re bővíthető.

Zárt válaszfal

A tetőmagasságig érő fal teljesen elkülöníti a vezetőfülkét a raktértől, és így nagyfokú passzív védelmet nyújt. Stabilan rögzítve van a gépkocsi karosszériájához, és megfelel a DIN 75410-3 előírásnak ("Kisáruszállító járművek rakománybiztonsága").

Ablakos válaszfal

A Caddy Dobozos igény szerint ablakokkal szerelt válaszfallal is rendelhető. Magassága azonos a zárt válaszfaléval, ez a változat két nagyméretű ablakot tartalmaz. Így Ön mindig szemmel tarthatja a rakományt.

Gumi padlóborítás

A lemosható műanyag védőréteg pontosan illeszkedik a padlóbordákhoz. A gumi jó szigetelő és zajtompító hatású.

Hosszabb szállítási határidőt jelenthet.

Rögzítőszemek

Hat felhajtható rögzítőszemmel szereltük fel a rakteret, amelyek fixen a padlóhoz vannak erősítve. A Caddy Maxi Dobozoshoz összesen nyolc rögzítőszem tartozik, így a nagy szakítószilárdságú feszítőhevederekkel szerszámok és anyagok egyaránt biztonságosan és szabályosan rögzíthetők.

Bezárás
Zárja be a menüt

Caddy
Dobozos

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.