Rádiók

 

 

"Composition Media" rádió

Igény esetén rendelhető és a következőket tartalmazza: 16,5 cm-es (6,33"-os), színes TFT-kijelző, közelítésérzékelős érintőképernyő, MP3 és WMA formátum lejátszására alkalmas CD-lejátszó, 4×20 W teljesítmény, hat hangszóró, dupla tuner és antennakiválasztó az optimális vétel érdekében, SD-kártya-olvasó, AUX-IN és USB-csatlakozás, továbbá Bluetooth csatlakozás mobiltelefonhoz. Ehhez a rádióhoz kívánságra rendelkezésre áll a Car-Net "App Connect" mobil online szolgáltatás is1.

"Composition Colour" rádió

A következőket tartalmazza: 2,7 cm-es (5"-os), színes TFT-kijelző, MP3 és WMA formátum lejátszására alkalmas CD lejátszó, 4×20W teljesítmény, hat hangszóró, SD-kártya-olvasó, AUX-IN és USB-csatlakozás, valamint dupla tuner és antennakiválasztó az optimális vétel érdekében.

Szériafelszereltség a Caddy Comfortline-nál, Caddy Alltrack-nál és a Caddy Highline-nál.

"Composition Audio" rádió

A következőket tartalmazza: monokróm TFT-kijelző, 2×20 W teljesítmény, négy hangszóró, SD-kártya-olvasó, AUX-IN és USB-csatlakozás, valamint kívánságra Bluetooth-csatlakozás mobiltelefonhoz.

Szériafelszereltség a Caddy Trendline-nál és a Caddy Dobozosnál.

Extra felszereltség felár ellenében, a "Composition Media" rádióval és a "Discover Media" navigációs rendszerrel együtt. Kompatibilis a MirrorLink™, a CarPlay™ és az Android technológiákkal. Kérjük, ellenőrizze, hogy telefonkészüléke kompatibilis-e a Car-Net "App Connect"-tel! A Car-Net "App Connect" alkalmazás kizárólag mobiltelefonjáról használható. Kérjük, vegye figyelembe a szerződéses feltételeket az adat- és internetkapcsolat tekintetében!

Bezárás
Zárja be a menüt

Caddy
Dobozos

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.