4MOTION összkerékhajtás

Az extraként 4MOTION összkerékhajtással is kapható Caddy tökéletesen ellátja feladatait - még szélsőséges időjárási viszonyok mellett is. Esőtől vizes vagy havas utakon, valamint sáros vagy sérült útfelületeken különösen szembetűnőek előnyei. Nehéz útviszonyok esetén az 5 lamellás Haldex-tengelykapcsoló azonnal a jobban tapadó kerekekre küldi a hajtóerőt. Az eredmény: egyenletesebb menettulajdonságok, nagyobb kanyarbiztonság és precízebb kezelés.

Vontatás esetén is megmutatja erejét az állandó összkerékhajtás, például az erőteljes 90 kW/122 LE-s turbódízel motorral kombinálva. Aki a menetkomfortot még tovább fokozná, válassza egyszerűen a 2,0 l TDI-motort és kombinálja a kettős tengelykapcsolós sebességváltót (DSG) a 4MOTION összkerékhajtással. Ez a lehetőség egyébként csak a Caddynél létezik a kompakt városi kisáruszállító járművek szegmensében.

 

Bezárás
Zárja be a menüt

Caddy
Dobozos

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.