4MOTION összkerékhajtás

Az extraként 4MOTION összkerékhajtással is kapható Caddy tökéletesen ellátja feladatait - még szélsőséges időjárási viszonyok mellett is. Esőtől vizes vagy havas utakon, valamint sáros vagy sérült útfelületeken különösen szembetűnőek előnyei. Nehéz útviszonyok esetén az 5 lamellás Haldex-tengelykapcsoló azonnal a jobban tapadó kerekekre küldi a hajtóerőt. Az eredmény: egyenletesebb menettulajdonságok, nagyobb kanyarbiztonság és precízebb kezelés.

Vontatás esetén is megmutatja erejét az állandó összkerékhajtás, például az erőteljes 90 kW/122 LE-s turbódízel motorral kombinálva. Aki a menetkomfortot még tovább fokozná, válassza egyszerűen a 2,0 l TDI-motort és kombinálja a kettős tengelykapcsolós sebességváltót (DSG) a 4MOTION összkerékhajtással. Ez a lehetőség egyébként csak a Caddynél létezik a kompakt városi kisáruszállító járművek szegmensében.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés