A szupermunkás. A Dobozos Caddy szinte minden kisebb és közepes szállítási feladatra optimális megoldást jelent, gyorsan és profin megy vele a munka. A fordulékony és kompakt városi áruszállító páratlan funkcionalitásával, rugalmasságával és sokoldalúságával pontosan azt nyújtja Önnek, amire szüksége van a sikeres üzletmenethez.

Több, mint gondolná. Minden egyes nap számtalan kihívást tartogat, melyek gyakran gyors és profi megoldásokat igényelnek. Az új Dobozos Caddyvel olyan jármű várja Önt, amely szinte minden helyzetben optimális segítséget nyújt. Ez a fordulékony és kompakt városi áruszállító jármű páratlan funkcionalitásával, rugalmasságával és sokoldalúságával pontosan azt kínálja, amire Önnek szüksége van az ügyfelek előtti professzionális megjelenéshez.

Galéria

Ismerje meg a Caddy Dobozos legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Ismerje meg a Caddy Dobozos legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Reklámfilm

Caddy Dobozos

Ismerje meg a Caddy Dobozos előnyeit

Kényelmesebben munka közben, pihentebben munka után. Az új Caddy nem csupán külsejében, hanem utasterében is fejlődött, átgondolt megoldások egész sorával könnyítve a mindennapok munkáját.

Car-Net
Rádió-navigációs rendszerek
Multifunkciós bőr kormánykerék
Klímaberendezések
Mobil online szolgáltatások

MARADJON KAPCSOLATBAN

Különleges kényelmet jelentenek a Car-Net "Guide & Inform"1) mobil online szolgáltatásai. A jármű navigációs rendszereinek kibővítéseként a Car-Net "Guide & Inform" funkcióval aktuális információk hívhatók le az internetről, például forgalmi dugó eseten a rendszer az új információk alapján azonnal módosítja a javasolt útvonalat. Képes továbbá az Önhöz legközelebbi és legkedvezőbb ajánlatokkal rendelkező töltőállomások vagy a célállomáshoz közeli parkolók telítettségének jelzésére is.

Modern infotainment

Jól informáltan. Jobban utazik.

Az új Caddyhez a legújabb generációjú készülékek kaphatók: "Composition Audio"1), "Composition Colour"1) és "Composition Media"1) rádiók, valamint a ("Discover Media"1) navigációs rendszer.

 

1) Extra felszereltség felár ellenében.

Multifunkciós bőr kormánykerék

Jól kézre esik és könnyen kezelhető. Gombjaival működtethető például a rádió- és navigációs rendszer, a mobiltelefon és a sebességszabályozó berendezés.

Klímaberendezések

Minden új Caddy szériában klímaberendezéssel rendelkezik, amely fokozatmentesen szabályozható, s mindenkor kellemesen temperált utastérről gondoskodik. (Kivéve Economy modellek)

A komfortos munkahely természetes igény. Az új Caddy kívánságra számos innovatív vezetőasszisztens-rendszerrel felszerelhető, amelyek folyamatosan elemzik a jármű működését, hogy szükség esetén beavatkozzanak. Ez az Ön és munkatársai fokozott kényelmét szolgálja útközben.

Multi-collision fék (Másodlagos ütközésvédelem)
Légzsákok
"Park Assist" parkolássegítő
„Front Assist” rendszer városi vészfék funkcióval
Hegymenet asszisztens
Modern biztonsági rendszerek

Multi-collision fék (Másodlagos ütközésvédelem)

A már alapkivitelben rendelkezésre álló másodlagos ütközésvédelem egy esetleges ütközés után fékezni kezd a további ütközések elkerülése érdekében1). A Multi-collision fék akkor aktivizálódik, ha két, egymástól független szenzor érzékel balesetet. Ekkor rövid késleltetés után a jármű fokozatosan 10 km/h sebességre lassul, hogy a vezető ezalatt vissza tudja nyerni uralmát a jármű fölött.

1) A rendszer határain belül.

Légzsákok

A vezető- és utasoldali, valamint a most először a szériafelszereltséghez tartozó oldalsó függönylégzsákok a lehető legjobb védelmet nyújtják az elöl ülő utasoknak frontális vagy oldalütközés esetén. Az utasoldali légzsák a jármű kulcsával kikapcsolható.

"Park Assist" parkolássegítő

Az extra felszereltségként rendelhető berendezés megoldja a többlépéses beparkolást párhuzamos és merőleges parkolóhelyekre1). Hátramenetbe kapcsoláskor a jármű automatikusan kormányoz, a vezetőnek csak a tengelykapcsolót, a gázpedált és a féket kell kezelnie.

1) A rendszer működési határain belül

„Front Assist” rendszer városi vészfék funkcióval

Az opcionális környezetfigyelő rendszer a követési távolság kritikus csökkenését radarérzékelőivel felismerve a fékút rövidítésében segít1). A városi vészfék funkció veszélyhelyzetben vizuális és hangjelzéssel, illetve rövid féknyomással figyelmezteti a vezetőt2).

1) 30 kilométer/óra sebességig
2) A rendszer működési határain belül

Hegymenet asszisztens

A szériafelszereltséghez tartozó hegymenet asszisztens az emelkedőn megakadályozza a jármű visszagurulását, induláskor pedig egyszerűbbé teszi a jármű kezelését.

Modern biztonsági rendszerek

Elektronikus stabilizáló program (ESP)Az elektronikus stabilizáló program (ESP) megakadályozza az alul- és túlkormányzottságot és célirányosan fékezi az egyes kerekeket1).

Blokkolásgátló rendszer (ABS)A blokkolásgátló rendszer (ABS) megakadályozza a kerekek blokkolását, hogy a jármű kormányozható maradjon1).

Kipörgésgátló (ASR) A kipörgésgátló megakadályozza a kerekek kipörgését1).

Elektronikus differenciálzár (EDS) Az elektronikus differenciálzár (EDS) kipörgés nélkül osztja el a kerekeken a hajtóerőt1).

1) A rendszer határain belül.

Kevesebbet fogyaszt. Többet teljesít. A új Caddy olyan motorgenerációval várja Önt, amelyre egyenletes járás és takarékosság jellemző.

Motorok
TGI földgázüzemű motor
Kettős tengelykapcsolós sebességváltó (DSG)
4MOTION összkerékhajtás

Az új Caddyben olyan motorgeneráció várja Önt, amely egyenletes járásával és takarékosságával tűnik ki. Mindegy egyes EU 6 motorhoz szériafelszereltségként jár a BlueMotion Technology csomag - amely start-stop rendszerből, fékenergia-visszanyerő funkcióból, hegymeneti elindulási asszisztensből és csökkentett gördülési ellenállású abroncsokból áll - és megfelel az EU 6 kipufogógáz-szabványnak. Természetesen az új Caddy futóművét is optimálisra hangoltuk, amely még kellemesebb vezetést garantál. 

TGI földgázüzemű motor

Aki tartósan takarékoskodni szeretne, az vezesse az új Caddy TGI BlueMotiont. Mind a sűrített földgázt (CNG), mind a benzint rendkívül hatékonyan égeti el, és teli tankok esetén a gazdaságosabb CNG-üzemmódban indul. Ha ez az üzemanyag kifogy, a motorvezérlés automatikusan átkapcsol benzinadagolásra. A 81 kW/110 LE teljesítményű, 200 Nm forgatónyomatékú, 4 hengeres soros motor az új Caddy és az új Caddy Maxi minden felszereltség-változatához kapható. Kombinált fogyasztása átlagban akár 4,1 kg/CNG is lehet 100 km-en.

A 6 (75 kW/102 LE, 110 kW/150 LE) vagy 7 fokozatú (92 kW/125 LE) sebességváltó az intelligens automatikának köszönhetően optimális időpontban kapcsol a következő, előre kiválasztott fokozatba. Az eredmény: még jobb menetkomfort, vonóerő-megszakítás nélkül. Kívánságra a váltókar megbillentésével is történhet a váltás az egyes fokozatok között.

Az extraként 4MOTION összkerékhajtással is kapható új Caddy tökéletesen ellátja feladatait - még szélsőséges időjárási viszonyok mellett is. Esőtől vizes vagy havas utakon, valamint sáros vagy sérült útfelületeken különösen szembetűnőek előnyei. Nehéz útviszonyok esetén az 5 lamellás Haldex-tengelykapcsoló azonnal a jobban tapadó kerekekre küldi a hajtóerőt. Az eredmény: egyenletesebb menettulajdonságok, nagyobb kanyarbiztonság és precízebb kezelés.

FUNKCIONALITÁS ÉS ALAKÍTHATÓSÁG.

Átgondolt tárolórendszer
Raktér
Hátsórész-megoldások

Átgondolt tárolórendszer

Az Ön munkájában minden mozdulat számít, ezért az új Caddyben különböző méretű tárolórekeszekből és -felületekből álló rakodórendszert alakítottunk ki. Például a jármű teljes szélességében egy tetőgaléria húzódik közvetlenül a vezető- és első utasülés felett, amely kívülről nem látszik, és bőséges helyet biztosít munkakesztyűk, élelmiszerdobozok és jegyzettömbök elhelyezésére. Az ajtórekeszek egy-egy 1,5 literes palack elhelyezésére alkalmasak, a középkonzol pedig négy pohártartót tartalmaz. Első ízben két nyitott kesztyűtartó is része a rendszernek, így mindig mindennek megvan a helye.

Raktér

Nagy és mégis kompakt: az új Caddy Dobozos raktere ugyancsak elismerésre méltó, a befogadóképessége és rakodási lehetőségei miatt egyaránt. Raktérkapacitása már rövid tengelytávval is 3,2 m3, ami az extraként kapható Cargo válaszfalcsomaggal 3,7 m3-re bővíthető.

Hátsórész-megoldások

Beszállás-kiszállás, berakodás-kirakodás. A haszonjárművek ajtajait naponta többször nyitják és csukják - ami komoly igénybevételt jelent, ezért az új Caddybe kizárólag olyan csuklópántokat, síneket és kilincseket építünk be, amelyek a legnagyobb igénybevételt is kibírják. Az alacsony rakodóperem és a számos ajtóváltozat is ezt a célt szolgálja.

Katalógusok & további lehetőségek

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés