"Composition Audio" rádió

A következőket tartalmazza: monokróm TFT-kijelző, 2×20 W teljesítmény, négy hangszóró, SD-kártya-olvasó, AUX-IN és USB-csatlakozás, valamint kívánságra Bluetooth-csatlakozás mobiltelefonhoz.

Szériafelszereltség a Caddy Trendline-nál.

"Composition Colour" rádió

A következőket tartalmazza: 2,7 cm-es (5"-os), színes TFT-kijelző, MP3 és WMA formátum lejátszására alkalmas CD lejátszó, 4×20W teljesítmény, hat hangszóró, SD-kártya-olvasó, AUX-IN és USB-csatlakozás, valamint dupla tuner és antennakiválasztó az optimális vétel érdekében.

Szériafelszereltség a Caddy Comfortline-nál és a Caddy Highline-nál.

"Composition Media" rádió

Igény esetén rendelhető és a következőket tartalmazza: 16,5 cm-es (6,33"-os), színes TFT-kijelző, közelítésérzékelős érintőképernyő, MP3 és WMA formátum lejátszására alkalmas CD-lejátszó, 4×20 W teljesítmény, hat hangszóró, dupla tuner és antennakiválasztó az optimális vétel érdekében, SD-kártya-olvasó, AUX-IN és USB-csatlakozás, továbbá Bluetooth csatlakozás mobiltelefonhoz. Ehhez a rádióhoz kívánságra rendelkezésre áll a Car-Net "App Connect" mobil online szolgáltatás is.1).

1) Extra felszereltség felár ellenében, a "Composition Media" rádióval és a "Discover Media" navigációs rendszerrel együtt. Kompatibilis a MirrorLink™, a CarPlay™ és az Android technológiákkal. Kérjük, ellenőrizze, hogy telefonkészüléke kompatibilis-e a Car-Net "App Connect"-tel! A Car-Net "App Connect" alkalmazás kizárólag mobiltelefonjáról használható. Kérjük, vegye figyelembe a szerződéses feltételeket az adat- és internetkapcsolat tekintetében!

"Discover Media" navigációs rendszer

A "Composition Media" rádió funkcióinak kiegészítéseként egy második SD-kártya-olvasót integráltak a rendszerbe. A telepített európai térképanyaghoz a Volkswagen MapCare révén ingyenes frissítések állnak rendelkezésre a Volkswagen honlapján. A Car-Net "Guide & Inform" mobil online szolgáltatásokkal az interneten keresztül mindig lehívhatók az aktuális adatok és információk1).

1) Szériafelszereltség a "Discover Media" navigációs rendszerrel. A második évtől felár ellenében használható. Az internetkapcsolathoz az ügyfél részéről mobil Wifi-router (pl. hotspot funkciós okostelefon) vagy megfelelő USB-stick (pl. Volkswagen CarStick) szükséges internet-előfizetéses SIM-kártyával.

"Comfort" mobiltelefon-csatlakozás

Az extra felszereltségként rendelhető speciális mobiltelefon-tartó vezeték nélküli külső antenna-összeköttetéssel van ellátva a rádió vételi minőségének optimalizálása érdekében. A feltöltés is rendkívül egyszerű: csak csatlakoztatnia kell a telefont a kesztyűtartóban található USB-csatlakozóhoz.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés