Caddy Maxi kerekesszékes kivitelben

A Caddy speciális változatának tágas belső terében a kerekesszékes utasok szállítására nyílik mód.

E különleges furgon utastere a hátulra lenyíló, kis dőlésű rámpán át könnyen, egyszerűen megközelíthető, majd az utazáshoz a kerekesszék rendkívül stabilan és biztonságosan rögzíthető.

A kerekesszékes utason kívül a sofőr és négy további személy fér el kényelmesen, csomagokkal együtt a járműben, amely így a kísérők egyidejű szállítására is kiválóan alkalmas. Rövid tengelytávú kivitel esetén is tágas hely jut a sofőrnek, két utasnak, valamint a kerekesszéknek.

További információért kérjük, tekintse meg a felépítmény gyártójának weboldalát: https://www.amf-bruns-behindertenfahrzeuge.de/

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés