Klímaberendezés

A félautomata klímaberendezés fokozatosan szabályozható, és mindig kellemesen temperált belső térről gondoskodik. A nagy, ergonomikus gombokkal és billentyűkkel vezetés közben könnyen szabályozható a hőfok, a levegőelosztás és a ventilátor fordulatszáma.

Szériafelszereltség minden Caddy modellnél

"Climatronic" klímaberendezés

A belső térben elhelyezkedő érzékelők segítségével elektronikusan szabályozza a hőmérsékletet, a tényleges hőfokot folyamatosan hozzáigazítva a beállított értékhez. A kétzónás hőmérséklet-szabályozás jóvoltából a kívánt hőmérséklet a vezető és az utas oldalán külön-külön beállítható. Levegőérzékelő ellenőrzi a levegő minőségét, és szükség esetén átkapcsolja a klímaberendezést belső levegőkeringetésre.

Szériafelszereltség a Caddy Highline-nál.

Szélvédőfűtés

Az extra felszereltségként rendelhető, szélvédőbe integrált elektromos fűtőszálak hideg és nedves időben is gondoskodnak a jó kilátásról. A fűtött szélvédő csak a "Látni & Látszani" csomaggal együtt rendelhető.

Ülésfűtés

Az első ülések ülő- és támlafelületébe van beépítve, és külön-külön szabályozható a vezető és a kísérő oldalán. A gyújtás bekapcsolását követően három fűtésfokozat közül lehet választani.

Szériafelszereltség a Caddy Highline-nál.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés