Üléscsomagok

A Caddy Kombi belső tere kívánságra ötről hét ülőhelyesre bővíthető. A jármű néhány mozdulattal kétülésessé is átalakítható, így kiválóan alkalmas áruk és anyagok szállítására.

Lehajtható és összecsukható háromüléses üléssor

A második üléssor egy önálló ülésből és egy kétüléses üléssorból áll. Mindkét elem egymástól függetlenül lehajtható, összecsukható és kivehető. A háromüléses üléssor teljes kiszerelésével nagyméretű, sík rakfelület jön létre.

Első utasülés lehajtható háttámlával

A Caddy modellhez lehajtható támlájú utasülés rendelhető. Ha az első utasülés háttámláját teljesen előrehajtják, a belső rakodótér hossza¹ akár 3,01 méteresre növelhető.

¹ A belső tér hossza lehajtott támlájú második és harmadik üléssorral, valamint lehajtott támlájú első utasüléssel, a Caddy Maxi műszerfaláig mérve.

Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés