,,Composition Audio" rádió

Az alapfelszereltség részét képező "Composition Audio" rádiós rendszerhez monokróm TFT-kijelző, 2 x 20 W teljesítmény két hangszóróval, SD kártyahely, AUX-IN interfész és USB-interfész tartozik.

"Composition Colour" rádió

Az extra felszereltségként rendelhető "Composition Colour" rádiós rendszerhez 12,7 cm-es (5"), színes, érintőképernyős TFT-kijelző, MP3 és WMA fájlokat is kezelő CD-lejátszó, 4 x 20 W teljesítmény két hangszóróval, SD kártyahely, AUX-IN interfész, többek között iPhone csatlakoztatására is alkalmas USB-interfész, valamint egy PhasenDiversity vevővel felszerelt kettős tuner tartozik, amely lehetővé teszi az adások lehető legjobb minőségű vételét.

"Composition Media" rádió

 Az opcionális "Composition Media" rádiós rendszerhez 16,5 cm-es (6,33"), színes TFT-kijelző, közelítésérzékelős érintőképernyő, MP3 és WMA fájlokat is kezelő CD-lejátszó, 4 x 20 W teljesítmény négy hangszóróval, az adások lehető legjobb minőségű vételét garantáló, PhasenDiversity vevővel felszerelt kettős tuner, SD kártyahely, AUX-IN interfész, valamint többek között iPhone csatlakoztatására is alkalmas USB-interfész tartozik. Ehhez a rádiós rendszerhez külön megrendelhető a Car-Net App-Connect online mobilszolgáltatás¹.

 ¹ Felár ellenében rendelhető extra felszereltség a "Composition Media" rádiós rendszerhez és a "Discover Media" navigációs rendszerhez. Kompatibilis a MirrorLink™, a CarPlay™ és az Android Auto™ technológiával. Ellenőrizze, hogy készüléke kompatibilis-e a Car-Net App-Connect szolgáltatással. A Car-Net App-Connect alkalmazások kizárólag a felhasználó mobiltelefonján keresztül használhatók. Az adat- és internetkapcsolat vonatkozásában a szerződésében rögzített feltételek irányadók.

"Discover Media" navigációs rendszer

 Az opcionális "Discover Media" navigációs rendszerhez a "Composition Media" rádiós rendszer funkciói mellett egy második SD kártyahely is tartozik a térképadatokat tartalmazó SD kártya befogadására. Az Európa térképadatait tartalmazó Volkswagen MapCare rendszerhez díjmentes frissítések állnak rendelkezésre a Volkswagen honlapján. Az opcionális "Car-Net Guide & Inform" online mobilszolgáltatásokkal az interneten keresztül mindig aktuális adatok és információk érhetők el¹.

¹ Használata a negyedik évtől felár ellenében lehetséges. Az internetkapcsolathoz szükséges a vevő saját mobil WLAN-routere (pl. hotspot funkcióval rendelkező okostelefon) vagy megfelelő mobil USB stick (pl. a Volkswagen CarStick), amelyhez a vevő saját SIM kártyája és internetes adatforgalmi szolgáltatás is tartozik.

,,Comfort" mobiltelefon-interfész

A mobiltelefon elhelyezésére szolgáló, speciális tárolórekesz külön rendelhető. Ehhez vezeték nélküli külsőantenna-csatlakozás tartozik a mobilhálózati jelek küldési és vételi minőségének optimalizálása érdekében. A "Comfort" mobiltelefon-interfésszel a feltöltés is egészen egyszerű: ehhez a telefont mindössze a szintén a tárolórekeszben található USB-interfészhez kell csatlakoztatni.

Felár ellenében rendelhető extra felszereltség, amely csak a "Composition Colour" és a "Composition Media" rádiós rendszerhez, valamint a "Discover Media" navigációs rendszerhez áll rendelkezésre.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés