ParkPilot

Az opcionális ParkPilot rendszer parkoláskor hangjelzéssel figyelmeztet a hátul¹ észlelt akadályokra, és a kijelzőn vizuálisan is jelzi az akadályoktól mért távolságot².

¹ A rendszer határain belül.
² A rádiós vagy navigációs rendszer verziójától függően. A "Composition Colour" rádiós rendszerhez vagy magasabb verziókhoz választható

"Rear View" tolatókamera

Az opcionális "Rear View" tolatókamera megkönnyíti a beparkolást¹ azzal, hogy a rádiós vagy a navigációs rendszer² kijelzőjén megjeleníti a jármű mögötti terület egy részét. Kiegészítő statikus segédvonalak teszik még egyszerűbbé a parkolást. A tolatókamera csak a csomagtérajtóval kombinálva kapható.

¹ A rendszer határain belül.
² A rádiós vagy navigációs rendszer verziójától függően. A "Composition Colour" rádiós rendszerhez vagy magasabb verziókhoz választható.

"Park Assist" parkolássegítő rendszer

Az opcionális "Park Assist" parkolássegítő rendszer megoldja a többlépéses beparkolást a párhuzamos és merőleges parkolóhelyekre. Hátramenetbe kapcsoláskor a jármű automatikusan kormányoz¹, a vezetőnek csak a tengelykapcsolót, a gázpedált és a féket kell kezelnie.

 

 ¹ A rendszer határain belül

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés