Bőrbevonatú multifunkciós kormánykerék

Az opcionálisan rendelhető, bőrbevonatú multifunkciós kormánykerék különösen jól simul a kézbe és rendkívül kényelmesen kezelhető. A gombok segítségével vezérelhető pl. a rádiós vagy a navigációs rendszer, a mobiltelefon és a sebességszabályozó berendezés.

 

Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

Multifunkciós kijelző

A multifunkciós kijelző mindig az aktuális információkat mutatja, többek között az időt, a következő tankolásig megtehető távolságot, a külső hőmérsékletet, az átlagfogyasztást és a hatékonyabb vezetési módnak megfelelő ajánlást a sebességfokozatra vonatkozóan.

 

Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

"Plus" multifunkciós kijelző

Külön rendelhető a "Plus" multifunkciós kijelző. A "Plus" kijelző a standard multifunkciós kijelző funkcióin kívül lehetővé teszi az opcionális kiegészítő vízhűtés vezérlését és a szintén opcionális "Látni & Látszani" csomag beállítását. Ezenkívül a navigációs rendszerrel kombinálva nyilakkal jelzi a követendő menetirányt.

 

Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés