Klímaberendezés

A Caddy Kombihoz félautomata klímaberendezés is rendelhető. Ez fokozat nélkül szabályozható, így mindenkor kellemes hőmérsékletről gondoskodik a belső térben.

 

Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

Szélvédőfűtés

A szélvédőbe beépített elektromos fűtőszálak hideg és nedves időben is gondoskodnak a jó kilátásról. Az opcionális szélvédőfűtés csak a "Látni & Látszani" csomaggal együtt rendelhető.

Ülésfűtés

Az opcionális ülésfűtés az első ülések ülő- és támlafelületébe van beépítve, és külön-külön szabályozható a vezető és a kísérő oldalán. A gyújtás bekapcsolását követően három fűtésfokozat közül lehet választani.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés