VW Caddy Kombi: Volkswagen Car-Net

Car-Net Guide & Inform¹ néven olyan online mobilszolgáltatások állnak rendelkezésére, amelyek aktuális információkkal látják el az interneten keresztül, segítenek elkerülni a torlódásokat, vagy benzinkutakat, parkolóhelyeket és más hasznos helyeket vagy szolgáltatásokat találnak meg az Ön számára. A következő szolgáltatások érhetők el: hírek, saját külön célok, célok online importálása, külön célok online keresése, online közlekedési információk, benzinkutak, parkolóhelyek, időjárás.

A Car-Net App-Connect² segítségével bizonyos okostelefon-alkalmazások USB-interfészen keresztül megjeleníthetők a rádiós vagy navigációs rendszer kijelzőjén, és menet közben használhatók. Erre a célra a következő alkalmazások állnak rendelkezésre: Shared Audio, My Guide, Call & Remind, Drive & Track. Ezeken felül az együttműködő partnerek további alkalmazásai érhetők el.

-> További információk a Car-Net rendszerről

-> A Car-Net ügyfélportálhoz

¹ Csak a "Discover Media" és a "Discover Media Plus" navigációs rendszerrel együtt elérhető. Használata a negyedik évtől felár ellenében lehetséges. Az internetkapcsolathoz szükséges a vevő saját mobil WLAN-routere (pl. hotspot funkcióval rendelkező okostelefon) vagy egy megfelelő mobil USB stick (pl. a Volkswagen CarStick), amelyhez a vevő saját SIM kártyája és internetes adatforgalmi szolgáltatás is tartozik.

² Csak a "Composition Media" rádiós rendszerrel és a "Discover Media" és "Discover Media Plus" navigációs rendszerrel együtt elérhető. A Car-Net App-Connect használatához egyszeri díjfizetés ellenében extrafelszerelés megrendelése szükséges. Ezzel kapcsolatos további információkkal a haszongépjárműveket forgalmazó Volkswagen-partner szolgál. A Car-Net App-Connect kompatibilis a MirrorLink™, a CarPlay™ és az Android Auto™ technológiával. Ellenőrizze, hogy készüléke kompatibilis-e a Car-Net App-Connect szolgáltatással. A Car-Net App-Connect alkalmazások kizárólag a felhasználó mobiltelefonján keresztül használhatók. Az adat- és internetkapcsolat vonatkozásában a szerződésében rögzített feltételek irányadók.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés