Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Caddy Kombi

Igazi profi minden területen. Osztálya egyetlen másik járműve sem egyesíti olyan tökéletesen a változatosságot, a rugalmasságot és a megbízhatóságot, mint a Caddy Kombi. A rendkívül strapabíró belső tér akár hét ülőhelyesre is bővíthető, áruk vagy anyagok szállítása esetén pedig néhány mozdulattal kétüléses, 3,2 m³-es rakterű járművé alakítható át. Kisebb tárgyak is gyorsan és biztonságosan elhelyezhetők a belső térben.

4,59% THM finanszírozás Vegye igénybe rendkívül kedvező, mindössze 4,59% THM, változó kamatozású, forintalapú finanszírozási ajánlatunkat, ami minden Volkswagen haszonjármű modellre vonatkozik. A kedvezményes finanszírozási konstrukció minden futó akcióval összevonható, maximum 3 db modell vásárlása esetén. Az akció 2018. július 9-től 2018. augusztus 31-ig megkötött adásvételi szerződésekre vonatkozik. További információért érdeklődjön értékesítőinknél!

A finanszírozást a Porsche Bank Zrt. nyújtja változó kamatozású, forint alapú zárt illetve nyílt végű pénzügyi lízing keretében. A pénzügyi szolgáltatás kizárólag a Porsche Hungaria Kft. hivatalos márkakereskedői által értékesített járművekre és teljes körű, a járműre vonatkozó, érvényes vagyonbiztosítási szerződéssel (CASCO) vehető igénybe. A Porsche Bank Zrt. ügyfél- és ügyletminősítési vizsgálat eredményétől függően vállalja a jármű finanszírozását, ill. egyéb fedezetet írhat elő. Az akció 2018. július 9-től 2018. augusztus 31-ig megkötött adásvételi szerződésekre és jóváhagyott gépjármű-finanszírozási szerződésekre érvényes. Az akció a megadott határidőig vagy a készlet erejéig, ill. visszavonásig érvényes. Egy Ügyfél maximum 3 gépjárműhöz veheti igénybe az akciós finanszírozást. A tájékoztatás nem teljes körű, kötelezettség vállalást a Porsche Bank Zrt. részéről nem jelent. A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke a 83/2010 (III.25.) Korm. rendeletnek megfelelően, 3 millió forint összegű kölcsön és 5 éves futamidejű, egyenletes törlesztésű, forintban fizetendő minta alapján került meghatározásra. A THM meghatározásakor az ügyfél által fizetendő biztosítási díj - tekintettel arra, hogy annak pontos összege nem ismert - figyelembe vételre nem került.

Hűségakció új Caddy, Transporter és új Crafter modellekre Ha most Volkswagen Caddy, Volkswagen Transporter, vagy Volkswagen Crafter vásárlását tervezi, akkor kiemelt akciós modellek esetén a Caddy teherautó modellek vételárából akár nettó 1.064.000 Ft, a Caddy személyautó modellek vételárából akár bruttó 1.480.000 Ft, Transporter teherautó modellek vételárából akár nettó 1.487.000 Ft, Transporter személyautó modellek vételárából akár bruttó 2.179.999 Ft, míg Crafter modellek esetén akár nettó 1.147.000 Ft árengedményt is kaphat.

Az ajánlat kizárólag a meghatározott modellekre érvényes a készlet erejéig, más akciókkal is összevonható. További részletekről érdeklődjön a magyarországi Volkswagen Haszonjárművek márkakereskedésekben!

Galéria

Tekintse meg a Caddy Kombi különlegességeit különböző perspektívákból.

Tekintse meg a Caddy Kombi különlegességeit különböző perspektívákból.

Reklámfilm

A Caddy bevetésen.

Tekintse át a Caddy előnyeit.

Végre újra hétfő! A Caddy Kombi számos kényelmi szolgáltatással kényezteti használóját: többek között intelligens online mobilszolgáltatásokkal, amelyek segítenek gyorsabban odaérni a következő helyszínre, csúcsminőségű infotainment rendszerekkel, valamint a mindennapi munkavégzést kellemesebbé tévő fűtő- és klímaberendezésekkel.

Car-Net
Rádió-navigációs rendszerek
Multifunkciós bőr kormánykerék
Klímaberendezések
A Caddy Kombihoz számos online mobilszolgáltatás áll rendelkezésre.

Volkswagen Car-Net

Csatlakoztassa okostelefonját és az internetet haszongépjárművéhez, és máris hozzáférhet az aktuális forgalmi információkhoz és különböző alkalmazásokhoz.

Rádió-navigációs rendszerek

A Caddy Kombi infotainment rendszerei megkönnyítik a mindennapi munkavégzést, és nagyfokú kezelési kényelemmel, magas szintű kapcsolódási lehetőségekkel és kiváló hangzással nyűgözik le a felhasználót. A rádió és a mobiltelefon-interfész az alapfelszereltség részét képezi.

Multifunkciós bőr kormánykerék

 A multimédiás tartalmak, a telefon és a sebesség kényelmesen vezérelhető a bőrbevonatú multifunkciós kormánykerékről, a multifunkciós kijelzőn pedig pl. az átlagfogyasztás, a következő tankolásig megtehető távolság és más aktuális információk jeleníthetők meg.

Klímaberendezések

A klímaberendezés pillanatok alatt beállítja a megfelelő hőmérsékletet a belső térben, és forró napokon is gondoskodik a hűs levegőről. Az első ülésekbe beépített ülésfűtés kellemes érzést biztosít a hideg napokon. Emellett a szélvédőfűtés minden időjárási helyzetben gondoskodik a jó kilátásról.

Gyorsan és biztonságosan célba érni. A Caddy Kombi alapkivitelben széles körű biztonsági felszereltséggel rendelkezik, emellett innovatív vezetést segítő rendszerekkel egészíthető ki, amelyek minden utat könnyebbé tesznek.

Multi-collision fék (Másodlagos ütközésvédelem)
"Park Assist" Parkolássegítő
Légzsákok
Távolságtartó automatika és "Front Assist" rendszer
Hegymenet asszisztens
Modern biztonsági rendszerek
Multi-collision fék (Másodlagos ütközésvédelem)

Az alapfelszereltség részét képező másodlagos ütközésvédelem ütközés után fékezni kezd a további ütközések elkerülése érdekében¹. A másodlagos ütközésvédelem akkor aktiválódik, ha két, egymástól független szenzor balesetet érzékel. Ekkor rövid késleltetés után a jármű fokozatosan 10 km/h sebességre lassul, hogy a vezető ezalatt vissza tudja nyerni az uralmát a jármű fölött.

¹ A rendszer határain belül.

"Park Assist" Parkolássegítő

A Caddy Kombi okos parkolássegítő rendszerei hangjelzéssel figyelmeztetnek az akadályokra, megkönnyítik a beparkolást, sőt a kormányzást is elvégzik Ön helyett.

Légzsákok

A vezetőoldali, az utasoldali és az újításként az alapfelszereltség részét képező oldalsó fejlégzsákok a lehető legjobb védelmet biztosítják az elöl ülő személyeknek frontális és oldalirányú ütközés esetén. Az utasoldali légzsák a jármű kulcsával kikapcsolható.

Távolságtartó automatika (ACC) és "Front Assist" rendszer városi vészfék funkcióval

A külön rendelhető ACC távolságtartó automatika a sebességet automatikusan a jármű előtt haladó gépkocsi sebességéhez igazítja¹, és tartja a vezető által beállított követési távolságot. Eközben nem lépi túl a beállított sebességet. A jármű már tartalmazza a "Front Assist" környezetfigyelő rendszert.

"Front Assist" környezetfigyelő rendszer városi vészfékfunkcióval²

Az opcionális környezetfigyelő rendszer kritikus követési távolság észlelése esetén egy radarrendszer révén segít lerövidíteni a féktávolságot¹. Veszélyhelyzet észlelése esetén vizuális és hangjelzéssel, valamint féknyomással figyelmezteti a vezetőt.

 

¹ A rendszer határain belül.
² 30 km/h-ig.

Hegymenet asszisztens

Az alapfelszereltség részét képező hegymenet asszisztens emelkedőn megakadályozza a jármű visszagurulását, induláskor pedig egyszerűbbé teszi a jármű kezelését.

Modern biztonsági rendszerek

Hogy minden út a lehető legnyugodtabb és legbiztonságosabb legyen, a Caddy Kombi praktikus biztonsági rendszerekkel van felszerelve, amelyek kritikus helyzetekben megelőzéssel avatkoznak be.

 

Takarékos fogyasztás. A Caddy Kombiban olyan motorgeneráció várja Önt, amely különösen egyenletes járásával és takarékosságával tűnik ki, valamint megfelel az Euro 6 károsanyag-kibocsátási szabványnak. A hatékonyságról és a biztonságról további különleges funkciók gondoskodnak.

Motorok
TGI földgázüzemű motor
Kettős tengelykapcsolós sebességváltó (DSG)
A 4MOTION összkerékhajtás

A Caddy Kombiban olyan motorgeneráció várja Önt, amely különösen egyenletes járásával és takarékosságával tűnik ki. A motorok mindegyike BlueMotion technológia csomagot tartalmaz és megfelel az Euro 6 károsanyag-kibocsátási szabványnak.

TGI földgázüzemű motor

Aki tartósan takarékoskodni szeretne, válassza a Caddy TGI BlueMotion modellt. Mind a sűrített földgázt (CNG)¹, mind a benzint rendkívül hatékonyan égeti el, és teli tank esetén a gazdaságosabb CNG-üzemmódban indul.

 ¹ A lehetséges üzemanyagok: földgáz, biometán és ökoáramból nyert metán.

A 6 (75 kW/102 LE, 110 kW/150 LE) vagy 7 fokozatú (92 kW/125 LE) sebességváltó az intelligens automatikának köszönhetően optimális időpontban kapcsol a következő, előre kiválasztott fokozatba. Az eredmény: még jobb menetkomfort, vonóerő-megszakítás nélkül. Kívánságra a váltókar enyhe megbillentésével is történhet a váltás az egyes fokozatok között.

A 4MOTION összkerékhajtással felszerelt Caddy Kombi szélsőséges időjárási viszonyok között is kiváló munkát végez.

Egyszerű és biztonságos pakolás. A Caddy Kombi raktere akár 3,01 m hosszúságúra is bővíthető (a Maxi Kombi modell esetében lehajtható támlájú utasüléssel). A jól átgondolt tárolórendszer minden mozdulatot megkönnyít a munkavégzés során.

Ülések
Rakodóhelyek
Tetősín
Ülések

A Caddy Kombi belső tere rugalmasan igazodik a mindennapi munkavégzés változó követelményeihez, legyen szó akár 7 személy vagy hosszú tárgyak szállításáról.

Rakodóhelyek

Hogy Ön munkája során a lényegre koncentrálhasson, a Caddy Kombi modell különböző méretű rakodóhelyeket kínál. Legyen szó akár munkakesztyűkről, colstokról vagy ételtartó dobozról, a tárolóhelyek segítségével mindig rend tud tartani az autóban.

Tetősín

A tetősín fekete és ezüst színben választható. A sín tetszetősebbé teszi a jármű megjelenését és ideális alapot biztosít csomagtartó rudak vagy létratartók felszereléséhez. A tetősín összesen max. 100 kg súllyal terhelhető.

Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

Katalógusok & további lehetőségek