Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Caddy Kombi

Igazi profi minden területen. Osztálya egyetlen másik járműve sem egyesíti olyan tökéletesen a változatosságot, a rugalmasságot és a megbízhatóságot, mint a Caddy Kombi. A rendkívül strapabíró belső tér akár hét ülőhelyesre is bővíthető, áruk vagy anyagok szállítása esetén pedig néhány mozdulattal kétüléses, 3,2 m³-es rakterű járművé alakítható át. Kisebb tárgyak is gyorsan és biztonságosan elhelyezhetők a belső térben.

4,59% THM finanszírozás Vegye igénybe rendkívül kedvező, mindössze 4,59% THM, változó kamatozású, forintalapú finanszírozási ajánlatunkat, ami minden Volkswagen haszonjármű modellre vonatkozik. A kedvezményes finanszírozási konstrukció minden futó akcióval összevonható, maximum 3 db modell vásárlása esetén. Az akció 2018. július 9-től 2019. szeptember 30-ig megkötött adásvételi szerződésekre vonatkozik. További információért érdeklődjön értékesítőinknél!

A finanszírozást a Porsche Bank Zrt. nyújtja változó kamatozású, forint alapú zárt illetve nyílt végű pénzügyi lízing keretében. A pénzügyi szolgáltatás kizárólag a Porsche Hungaria Kft. hivatalos márkakereskedői által értékesített járművekre és teljes körű, a járműre vonatkozó, érvényes vagyonbiztosítási szerződéssel (CASCO) vehető igénybe. A Porsche Bank Zrt. ügyfél- és ügyletminősítési vizsgálat eredményétől függően vállalja a jármű finanszírozását, ill. egyéb fedezetet írhat elő. Az akció 2018. július 9-től 2019. szeptember 30-ig megkötött adásvételi szerződésekre és jóváhagyott gépjármű-finanszírozási szerződésekre érvényes. Az akció a megadott határidőig vagy a készlet erejéig, ill. visszavonásig érvényes. Egy Ügyfél maximum 3 gépjárműhöz veheti igénybe az akciós finanszírozást. A tájékoztatás nem teljes körű, kötelezettség vállalást a Porsche Bank Zrt. részéről nem jelent. A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke a 83/2010 (III.25.) Korm. rendeletnek megfelelően, 3 millió forint összegű kölcsön és 5 éves futamidejű, egyenletes törlesztésű, forintban fizetendő minta alapján került meghatározásra. A THM meghatározásakor az ügyfél által fizetendő biztosítási díj - tekintettel arra, hogy annak pontos összege nem ismert - figyelembe vételre nem került.

Galéria

Tekintse meg a Caddy Kombi különlegességeit különböző perspektívákból.

Tekintse meg a Caddy Kombi különlegességeit különböző perspektívákból.

Végre újra hétfő! A Caddy Kombi számos kényelmi szolgáltatással kényezteti használóját: többek között intelligens online mobilszolgáltatásokkal, amelyek segítenek gyorsabban odaérni a következő helyszínre, csúcsminőségű infotainment rendszerekkel, valamint a mindennapi munkavégzést kellemesebbé tévő fűtő- és klímaberendezésekkel.

Car-Net
Rádió-navigációs rendszerek
Multifunkciós bőr kormánykerék
Klímaberendezések
A Caddy Kombihoz számos online mobilszolgáltatás áll rendelkezésre.

Volkswagen Car-Net

Csatlakoztassa okostelefonját és az internetet haszongépjárművéhez, és máris hozzáférhet az aktuális forgalmi információkhoz és különböző alkalmazásokhoz.

Rádió-navigációs rendszerek

A Caddy Kombi infotainment rendszerei megkönnyítik a mindennapi munkavégzést, és nagyfokú kezelési kényelemmel, magas szintű kapcsolódási lehetőségekkel és kiváló hangzással nyűgözik le a felhasználót. A rádió és a mobiltelefon-interfész az alapfelszereltség részét képezi.

Multifunkciós bőr kormánykerék

 A multimédiás tartalmak, a telefon és a sebesség kényelmesen vezérelhető a bőrbevonatú multifunkciós kormánykerékről, a multifunkciós kijelzőn pedig pl. az átlagfogyasztás, a következő tankolásig megtehető távolság és más aktuális információk jeleníthetők meg.

Klímaberendezések

A klímaberendezés pillanatok alatt beállítja a megfelelő hőmérsékletet a belső térben, és forró napokon is gondoskodik a hűs levegőről. Az első ülésekbe beépített ülésfűtés kellemes érzést biztosít a hideg napokon. Emellett a szélvédőfűtés minden időjárási helyzetben gondoskodik a jó kilátásról.

Gyorsan és biztonságosan célba érni. A Caddy Kombi alapkivitelben széles körű biztonsági felszereltséggel rendelkezik, emellett innovatív vezetést segítő rendszerekkel egészíthető ki, amelyek minden utat könnyebbé tesznek.

Multi-collision fék (Másodlagos ütközésvédelem)
"Park Assist" Parkolássegítő
Légzsákok
Távolságtartó automatika és "Front Assist" rendszer
Hegymenet asszisztens
Modern biztonsági rendszerek
Multi-collision fék (Másodlagos ütközésvédelem)

Az alapfelszereltség részét képező másodlagos ütközésvédelem ütközés után fékezni kezd a további ütközések elkerülése érdekében¹. A másodlagos ütközésvédelem akkor aktiválódik, ha két, egymástól független szenzor balesetet érzékel. Ekkor rövid késleltetés után a jármű fokozatosan 10 km/h sebességre lassul, hogy a vezető ezalatt vissza tudja nyerni az uralmát a jármű fölött.

¹ A rendszer határain belül.

"Park Assist" Parkolássegítő

A Caddy Kombi okos parkolássegítő rendszerei hangjelzéssel figyelmeztetnek az akadályokra, megkönnyítik a beparkolást, sőt a kormányzást is elvégzik Ön helyett.

Légzsákok

A vezetőoldali, az utasoldali és az újításként az alapfelszereltség részét képező oldalsó fejlégzsákok a lehető legjobb védelmet biztosítják az elöl ülő személyeknek frontális és oldalirányú ütközés esetén. Az utasoldali légzsák a jármű kulcsával kikapcsolható.

Távolságtartó automatika (ACC) és "Front Assist" rendszer városi vészfék funkcióval

A külön rendelhető ACC távolságtartó automatika a sebességet automatikusan a jármű előtt haladó gépkocsi sebességéhez igazítja¹, és tartja a vezető által beállított követési távolságot. Eközben nem lépi túl a beállított sebességet. A jármű már tartalmazza a "Front Assist" környezetfigyelő rendszert.

"Front Assist" környezetfigyelő rendszer városi vészfékfunkcióval²

Az opcionális környezetfigyelő rendszer kritikus követési távolság észlelése esetén egy radarrendszer révén segít lerövidíteni a féktávolságot¹. Veszélyhelyzet észlelése esetén vizuális és hangjelzéssel, valamint féknyomással figyelmezteti a vezetőt.

 

¹ A rendszer határain belül.
² 30 km/h-ig.

Hegymenet asszisztens

Az alapfelszereltség részét képező hegymenet asszisztens emelkedőn megakadályozza a jármű visszagurulását, induláskor pedig egyszerűbbé teszi a jármű kezelését.

Modern biztonsági rendszerek

Hogy minden út a lehető legnyugodtabb és legbiztonságosabb legyen, a Caddy Kombi praktikus biztonsági rendszerekkel van felszerelve, amelyek kritikus helyzetekben megelőzéssel avatkoznak be.

 

Egyszerű és biztonságos pakolás. A Caddy Kombi raktere akár 3,01 m hosszúságúra is bővíthető (a Maxi Kombi modell esetében lehajtható támlájú utasüléssel). A jól átgondolt tárolórendszer minden mozdulatot megkönnyít a munkavégzés során.

Ülések
Rakodóhelyek
Tetősín
Ülések

A Caddy Kombi belső tere rugalmasan igazodik a mindennapi munkavégzés változó követelményeihez, legyen szó akár 7 személy vagy hosszú tárgyak szállításáról.

Rakodóhelyek

Hogy Ön munkája során a lényegre koncentrálhasson, a Caddy Kombi modell különböző méretű rakodóhelyeket kínál. Legyen szó akár munkakesztyűkről, colstokról vagy ételtartó dobozról, a tárolóhelyek segítségével mindig rend tud tartani az autóban.

Tetősín

A tetősín fekete és ezüst színben választható. A sín tetszetősebbé teszi a jármű megjelenését és ideális alapot biztosít csomagtartó rudak vagy létratartók felszereléséhez. A tetősín összesen max. 100 kg súllyal terhelhető.

Felár ellenében rendelhető extra felszereltség.

Katalógusok & további lehetőségek