Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Caddy

Több, mint gondolná. Bevásárlás kettesben, vakáció az öttagú családdal, születésnapi buli hétfős gyerekcsapattal: az új Caddy alkalmazkodik a különböző élethelyzetek támasztotta igényekhez. Megbízható, rugalmas és sokoldalú, ugyanúgy, mint elődje, de most még kényelmesebb és takarékosabb. Mindez igazán különleges autóvá teszi - és tökéletes mindenessé.

4,59% THM finanszírozás Vegye igénybe rendkívül kedvező, mindössze 4,59% THM, változó kamatozású, forintalapú finanszírozási ajánlatunkat, ami minden Volkswagen haszonjármű modellre vonatkozik. A kedvezményes finanszírozási konstrukció minden futó akcióval összevonható, maximum 3 db modell vásárlása esetén. Az akció 2018. július 9-től 2018. augusztus 31-ig megkötött adásvételi szerződésekre vonatkozik. További információért érdeklődjön értékesítőinknél!

A finanszírozást a Porsche Bank Zrt. nyújtja változó kamatozású, forint alapú zárt illetve nyílt végű pénzügyi lízing keretében. A pénzügyi szolgáltatás kizárólag a Porsche Hungaria Kft. hivatalos márkakereskedői által értékesített járművekre és teljes körű, a járműre vonatkozó, érvényes vagyonbiztosítási szerződéssel (CASCO) vehető igénybe. A Porsche Bank Zrt. ügyfél- és ügyletminősítési vizsgálat eredményétől függően vállalja a jármű finanszírozását, ill. egyéb fedezetet írhat elő. Az akció 2018. július 9-től 2018. augusztus 31-ig megkötött adásvételi szerződésekre és jóváhagyott gépjármű-finanszírozási szerződésekre érvényes. Az akció a megadott határidőig vagy a készlet erejéig, ill. visszavonásig érvényes. Egy Ügyfél maximum 3 gépjárműhöz veheti igénybe az akciós finanszírozást. A tájékoztatás nem teljes körű, kötelezettség vállalást a Porsche Bank Zrt. részéről nem jelent. A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke a 83/2010 (III.25.) Korm. rendeletnek megfelelően, 3 millió forint összegű kölcsön és 5 éves futamidejű, egyenletes törlesztésű, forintban fizetendő minta alapján került meghatározásra. A THM meghatározásakor az ügyfél által fizetendő biztosítási díj - tekintettel arra, hogy annak pontos összege nem ismert - figyelembe vételre nem került.

Hűségakció új Caddy, Transporter és új Crafter modellekre Ha most Volkswagen Caddy, Volkswagen Transporter, vagy Volkswagen Crafter vásárlását tervezi, akkor kiemelt akciós modellek esetén a Caddy teherautó modellek vételárából akár nettó 1.064.000 Ft, a Caddy személyautó modellek vételárából akár bruttó 1.480.000 Ft, Transporter teherautó modellek vételárából akár nettó 1.487.000 Ft, Transporter személyautó modellek vételárából akár bruttó 2.179.999 Ft, míg Crafter modellek esetén akár nettó 1.147.000 Ft árengedményt is kaphat.

Az ajánlat kizárólag a meghatározott modellekre érvényes a készlet erejéig, más akciókkal is összevonható. További részletekről érdeklődjön a magyarországi Volkswagen Haszonjárművek márkakereskedésekben!

Galéria

Ismerje meg a Caddy legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Ismerje meg a Caddy legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Filmek

Videó lejátszás

Bemutatjuk az új Caddyt!

Videó lejátszás

Az új Caddy ülésvariációi

Videó lejátszás

Mindent a Car-Net regisztrációról!

Caddy

Ismerje meg a Caddy előnyeit!

Kényelmesebben munka közben, pihentebben munka után. Az új Caddy nem csupán külsejében, hanem utasterében is fejlődött, átgondolt megoldások egész sorával könnyítve a mindennapok munkáját.

Car-Net
Rádió-navigációs rendszerek
Multifunkciós bőr kormánykerék
Fűtés és klímaberendezés
Car-Net

Különleges kényelmet jelentenek a Car-Net "Guide & Inform"1) - mobil online szolgáltatásai. A jármű navigációs rendszereinek kibővítéseként a Car-Net "Guide & Inform" funkcióval aktuális információk hívhatók le az internetről, például forgalmi dugó eseten a rendszer az új információk alapján azonnal módosítja a javasolt útvonalat. Képes továbbá az Önhöz legközelebbi és legkedvezőbb ajánlatokkal rendelkező töltőállomások vagy a célállomáshoz közeli parkolók telítettségének jelzésére is.

Optimális kapcsolat a külvilággal - az új infotainment-rendszerek jóvoltából

A legkorszerűbb, minőségi rádió- és navigációs rendszerek könnyen kezelhetők és kiváló hangzásúak. Okostelefonját vagy táblagépét is csatlakoztathatja a fedélzeti rendszerhez.

Multifunkciós bőr kormánykerék

Jól kézre esik és könnyen kezelhető. Gombjaival működtethető például a rádió- és navigációs rendszer, a mobiltelefon és a sebességszabályozó berendezés.

Szériafelszereltség a Caddy Highline-nál.

Fűtés és klímaberendezés

A félautomata klímaberendezés fokozatosan szabályozható, és mindig kellemesen temperált belső térről gondoskodik. A nagy, ergonomikus gombokkal és billentyűkkel vezetés közben könnyen szabályozható a hőfok, a levegőelosztás és a ventilátor fordulatszáma.

Szériafelszereltség minden Caddy modellnél

A komfortos munkahely természetes igény. Az új Caddy kívánságra számos innovatív vezetőasszisztens-rendszerrel felszerelhető, amelyek folyamatosan elemzik a jármű működését, hogy szükség esetén beavatkozzanak. Ez az Ön és munkatársai fokozott kényelmét szolgálja útközben.

Multi-collision fék (Másodlagos ütközésvédelem)
Légzsákok
"Park Assist" Parkolássegítő
Távolságtartó automatika és "Front Assist" rendszer
Multi-collision fék (Másodlagos ütközésvédelem)

A már alapkivitelben rendelkezésre álló másodlagos ütközésvédelem egy esetleges ütközés után fékezni kezd a további ütközések elkerülése érdekében 1). A Multi-collision fék akkor aktivizálódik, ha két, egymástól független szenzor érzékel balesetet. Ekkor rövid késleltetés után a jármű fokozatosan 10 km/h sebességre lassul, hogy a vezető ezalatt vissza tudja nyerni az uralmát a jármű fölött.

1) A rendszer határain belül.

Légzsákok

Az új Caddy szériafelszereltségének a vezető- és utasoldali légzsákok mellett az oldalsó és függönylégzsákok is a részei: Trendline felszereltség-változattól a második üléssor szélső üléseinek utasait is függönylégzsákok védik az esetleges oldalirányú ütközéskor.

"Park Assist" Parkolássegítő

Az extra felszereltségként rendelhető berendezés megoldja a többlépéses beparkolást párhuzamos és merőleges parkolóhelyekre1). Hátramenetbe kapcsoláskor a jármű automatikusan kormányoz, a vezetőnek csak a tengelykapcsolót, a gázpedált és a féket kell kezelnie.

1) A rendszer határain belül.

Távolságtartó automatika (ACC) és "Front Assist" rendszer városi vészfék funkcióval

A rendszer automatikusan hozzáigazítja a sebességet az előttünk haladó járművéhez, és tartja a vezető által beállított követési távolságot1). Eközben nem lépi túl a beállított sebességet. Tartalmazza a "Front Assist" környezetfigyelő rendszert.

"Front Assist" környezetfigyelő rendszer városi vészfék funkcióval2).
Az opcionális környezetfigyelő rendszer a követési távolság kritikus csökkenését radarérzékelőivel felismerve a fékút rövidítésében segít1). A városi vészfék funkció veszélyhelyzetben vizuális és hangjelzéssel, illetve rövid féknyomással figyelmezteti a vezetőt.

1) A rendszer határain belül.
2) 30 km/h sebességig.

Kevéssel is beéri, ám sokat nyújt A új Caddy olyan motorgenerációval várja Önt, amelyre egyenletes járás és takarékosság jellemző.

Motorok
TGI földgázüzemű motor
Kettős tengelykapcsolós sebességváltó (DSG)
A 4MOTION összkerékhajtás
Motorok

Az új Caddyben egy olyan motorgeneráció várja Önt,
amely egyenletes járásával és takarékosságával tűnik ki.
E motorok mindegyike megfelel az EURO 6
károsanyag-kibocsátási szabványnak.

TGI földgázüzemű motor

Aki tartósan takarékoskodni szeretne, az vezesse az új Caddy TGI BlueMotiont. Mind a sűrített földgázt (CNG)1), mind a benzint rendkívül hatékonyan égeti el, és teli tankok esetén a gazdaságosabb CNG-üzemmódban indul. Ha ez az üzemanyag kifogy, a motorvezérlés automatikusan átkapcsol benzinadagolásra. A 81 kW/110 LE teljesítményű, 200 Nm forgatónyomatékú, 4 hengeres soros motor az új Caddy és az új Caddy Maxi minden felszereltség-változatához kapható. Kombinált fogyasztása átlagban akár 4,1 kg/CNG is lehet 100 km-en.

Kettős tengelykapcsolós sebességváltó (DSG)

A 6 (75 kW/102 LE, 110 kW/150 LE) vagy 7 fokozatú (92 kW/125 LE) sebességváltó az intelligens automatikának köszönhetően optimális időpontban kapcsol a következő, előre kiválasztott fokozatba. Az eredmény: még jobb menetkomfort, vonóerő-megszakítás nélkül. Kívánságra a váltókar megbillentésével is történhet a váltás az egyes fokozatok között.

A 4MOTION összkerékhajtás

Hagyja maga mögött a várost, irány a természet! A 4MOTION összkerékhajtású Caddyvel Ön a legszebb helyekre is eljuthat - az optimális úttapadásnak és a tökéletesített kanyarodási biztonságnak köszönhetően. Nehéz útviszonyok esetén az 5 lamellás Haldex-tengelykapcsoló azonnal a jobban tapadó kerekekre küldi a hajtóerőt. Az eredmény: egyenletesebb menettulajdonságok, nagyobb kanyarbiztonság és precízebb kezelés.

FUNKCIONALITÁS ÉS ALAKÍTHATÓSÁG

Tetőgaléria
Hátsó rész
Rögzítőszemek
Tetőgaléria

Közvetlenül a vezető- és az utasülés felett mély tetőgaléria húzódik, amelyben nagyobb tárgyak is tárolhatók.

Hátsó rész

Az új Caddy az Ön és utasai számára egyaránt még kényelmesebb utazást kínál.

Rögzítőszemek

A rakomány biztonságos rögzítésére az új Caddyben négy, az új Caddy Maxiban hat rögzítőszem áll az Ön rendelkezésére. Ha a rövid tengelytávú Caddyhez az opcionális harmadik üléssor mellett dönt, a rögzítőszemek száma kettőre csökken a csomagtérben.

Tartozékok Ízelítő kínálatunkból

Volkswagen Eredeti alaptartó készlet

3 darabos, 3x3 cm-es, szögletes profilú alaptartó készlet C-sínprofilú karosszériához. Tetősíktól számított magassága 17 cm. Fekete színben. Max. terhelhetőség: 150 kg.

Volkswagen H. Eredeti csomagrögzítő háló

Csomagrözítő hálóval gondoskodhat róla, hogy minden a helyén maradjon. Könnyen és gyorsan rögzíthető a gyári rögzítési pontokhoz.

Volkswagen Eredeti hűtő- és melegentartó láda

12 V-os áramforrásról működő hűtő- és melegen tartó láda, akkumulátorvédő funkcióval. A Multivan rögzítősín rendszeréhez illeszkedik. Antracitszüke színben. Mérete (Sz/Ma/Mé): 440x400x565 mm.

További lehetőségek