Caddy

Több, mint gondolná. Bevásárlás kettesben, vakáció az öttagú családdal, születésnapi buli hétfős gyerekcsapattal: az új Caddy alkalmazkodik a különböző élethelyzetek támasztotta igényekhez. Megbízható, rugalmas és sokoldalú, ugyanúgy, mint elődje, de most még kényelmesebb és takarékosabb. Mindez igazán különleges autóvá teszi - és tökéletes mindenessé.

Galéria

Ismerje meg a Caddy legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Ismerje meg a Caddy legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Reklámfilm

Caddy

Ismerje meg a Caddy előnyeit!

Kényelmesebben munka közben, pihentebben munka után. Az új Caddy nem csupán külsejében, hanem utasterében is fejlődött, átgondolt megoldások egész sorával könnyítve a mindennapok munkáját.

Car-Net
Rádió-navigációs rendszerek
Multifunkciós bőr kormánykerék
Fűtés és klímaberendezés
Car-Net

Különleges kényelmet jelentenek a Car-Net "Guide & Inform"1) - mobil online szolgáltatásai. A jármű navigációs rendszereinek kibővítéseként a Car-Net "Guide & Inform" funkcióval aktuális információk hívhatók le az internetről, például forgalmi dugó eseten a rendszer az új információk alapján azonnal módosítja a javasolt útvonalat. Képes továbbá az Önhöz legközelebbi és legkedvezőbb ajánlatokkal rendelkező töltőállomások vagy a célállomáshoz közeli parkolók telítettségének jelzésére is.

Optimális kapcsolat a külvilággal - az új infotainment-rendszerek jóvoltából

A legkorszerűbb, minőségi rádió- és navigációs rendszerek könnyen kezelhetők és kiváló hangzásúak. Okostelefonját vagy táblagépét is csatlakoztathatja a fedélzeti rendszerhez.

Multifunkciós bőr kormánykerék

Jól kézre esik és könnyen kezelhető. Gombjaival működtethető például a rádió- és navigációs rendszer, a mobiltelefon és a sebességszabályozó berendezés.

Szériafelszereltség a Caddy Highline-nál.

Fűtés és klímaberendezés

A félautomata klímaberendezés fokozatosan szabályozható, és mindig kellemesen temperált belső térről gondoskodik. A nagy, ergonomikus gombokkal és billentyűkkel vezetés közben könnyen szabályozható a hőfok, a levegőelosztás és a ventilátor fordulatszáma.

Szériafelszereltség minden Caddy modellnél

A komfortos munkahely természetes igény. Az új Caddy kívánságra számos innovatív vezetőasszisztens-rendszerrel felszerelhető, amelyek folyamatosan elemzik a jármű működését, hogy szükség esetén beavatkozzanak. Ez az Ön és munkatársai fokozott kényelmét szolgálja útközben.

Multi-collision fék (Másodlagos ütközésvédelem)
Légzsákok
"Park Assist" Parkolássegítő
Távolságtartó automatika és "Front Assist" rendszer
Multi-collision fék (Másodlagos ütközésvédelem)

A már alapkivitelben rendelkezésre álló másodlagos ütközésvédelem egy esetleges ütközés után fékezni kezd a további ütközések elkerülése érdekében 1). A Multi-collision fék akkor aktivizálódik, ha két, egymástól független szenzor érzékel balesetet. Ekkor rövid késleltetés után a jármű fokozatosan 10 km/h sebességre lassul, hogy a vezető ezalatt vissza tudja nyerni az uralmát a jármű fölött.

1) A rendszer határain belül.

Légzsákok

Az új Caddy szériafelszereltségének a vezető- és utasoldali légzsákok mellett az oldalsó és függönylégzsákok is a részei: Trendline felszereltség-változattól a második üléssor szélső üléseinek utasait is függönylégzsákok védik az esetleges oldalirányú ütközéskor.

"Park Assist" Parkolássegítő

Az extra felszereltségként rendelhető berendezés megoldja a többlépéses beparkolást párhuzamos és merőleges parkolóhelyekre1). Hátramenetbe kapcsoláskor a jármű automatikusan kormányoz, a vezetőnek csak a tengelykapcsolót, a gázpedált és a féket kell kezelnie.

1) A rendszer határain belül.

Távolságtartó automatika (ACC) és "Front Assist" rendszer városi vészfék funkcióval

A rendszer automatikusan hozzáigazítja a sebességet az előttünk haladó járművéhez, és tartja a vezető által beállított követési távolságot1). Eközben nem lépi túl a beállított sebességet. Tartalmazza a "Front Assist" környezetfigyelő rendszert.

"Front Assist" környezetfigyelő rendszer városi vészfék funkcióval2).
Az opcionális környezetfigyelő rendszer a követési távolság kritikus csökkenését radarérzékelőivel felismerve a fékút rövidítésében segít1). A városi vészfék funkció veszélyhelyzetben vizuális és hangjelzéssel, illetve rövid féknyomással figyelmezteti a vezetőt.

1) A rendszer határain belül.
2) 30 km/h sebességig.

Kevéssel is beéri, ám sokat nyújt A új Caddy olyan motorgenerációval várja Önt, amelyre egyenletes járás és takarékosság jellemző.

Motorok
TGI földgázüzemű motor
Kettős tengelykapcsolós sebességváltó (DSG)
A 4MOTION összkerékhajtás
Motorok

Az új Caddyben egy olyan motorgeneráció várja Önt,
amely egyenletes járásával és takarékosságával tűnik ki.
E motorok mindegyike megfelel az EURO 6
károsanyag-kibocsátási szabványnak.

TGI földgázüzemű motor

Aki tartósan takarékoskodni szeretne, az vezesse az új Caddy TGI BlueMotiont. Mind a sűrített földgázt (CNG)1), mind a benzint rendkívül hatékonyan égeti el, és teli tankok esetén a gazdaságosabb CNG-üzemmódban indul. Ha ez az üzemanyag kifogy, a motorvezérlés automatikusan átkapcsol benzinadagolásra. A 81 kW/110 LE teljesítményű, 200 Nm forgatónyomatékú, 4 hengeres soros motor az új Caddy és az új Caddy Maxi minden felszereltség-változatához kapható. Kombinált fogyasztása átlagban akár 4,1 kg/CNG is lehet 100 km-en.

Kettős tengelykapcsolós sebességváltó (DSG)

A 6 (75 kW/102 LE, 110 kW/150 LE) vagy 7 fokozatú (92 kW/125 LE) sebességváltó az intelligens automatikának köszönhetően optimális időpontban kapcsol a következő, előre kiválasztott fokozatba. Az eredmény: még jobb menetkomfort, vonóerő-megszakítás nélkül. Kívánságra a váltókar megbillentésével is történhet a váltás az egyes fokozatok között.

A 4MOTION összkerékhajtás

Hagyja maga mögött a várost, irány a természet! A 4MOTION összkerékhajtású Caddyvel Ön a legszebb helyekre is eljuthat - az optimális úttapadásnak és a tökéletesített kanyarodási biztonságnak köszönhetően. Nehéz útviszonyok esetén az 5 lamellás Haldex-tengelykapcsoló azonnal a jobban tapadó kerekekre küldi a hajtóerőt. Az eredmény: egyenletesebb menettulajdonságok, nagyobb kanyarbiztonság és precízebb kezelés.

FUNKCIONALITÁS ÉS ALAKÍTHATÓSÁG

Tetőgaléria
Hátsó rész
Rögzítőszemek
Tetőgaléria

Közvetlenül a vezető- és az utasülés felett mély tetőgaléria húzódik, amelyben nagyobb tárgyak is tárolhatók.

Hátsó rész

Az új Caddy az Ön és utasai számára egyaránt még kényelmesebb utazást kínál.

Rögzítőszemek

A rakomány biztonságos rögzítésére az új Caddyben négy, az új Caddy Maxiban hat rögzítőszem áll az Ön rendelkezésére. Ha a rövid tengelytávú Caddyhez az opcionális harmadik üléssor mellett dönt, a rögzítőszemek száma kettőre csökken a csomagtérben.

További lehetőségek

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés