Modern vezetői asszisztensrendszerek

Együtt gondolkodik és gondoskodik

Annak érdekében, hogy minden út olyan nyugodtan végződjön, ahogy kezdődött, az új Caddy Cargoban számtalan vezetői asszisztensrendszer rejlik, amelyek veszélyes helyzetekben óvintézkedéseket hajtanak végre.

"Rear Cross Traffic Alert" Kitolatást segítő asszisztensrendszer1

Segítség a parkoláshoz a tolatva történő kiállásnál. Amennyiben a járművezető egy másik jármű veszélyes közeledésekor nem reagál a hangjelzésre, akkor a rendszer fékezéssel beavatkozik. Az asszisztensrendszerről szóló film példaként a Crafter modellt mutatja be.

"Lane Assist" Sávtartó rendszer1

Multifunkciós kamera térképezi fel a jármű saját sávját és a rendszer beavatkozik, ha fennáll a sáv határvonalak átlépésének veszélye. Az asszisztensrendszerről szóló film példaként a Crafter modellt mutatja be.

"Trailer Assist" vontatmány irányító rendszer

Megkönnyíti a vontatmány irányítását a tengelyirányú parkolóba történő beállásnál, a pontos tolatásnál, illetve a rakodórámpára vagy máshova történő rátolatásnál.

Travel AssistEmergency Assist vészhelyzet asszisztenssel

A Travel Assist különösen autópályán és jól kiépített országúton tartja a sávot és a sebességet, és közben a követési távolságra is ügyel a járművünk előtt haladó forgalomhoz képest. A kettős tengelykapcsolós váltóval együtt kényelmesen vezethet forgalmi dugóban és araszoló forgalomban egyaránt.

A rendszer határain belül.

A rendszer határain belül. A járművezetőnek mindig készen kell állnia az asszisztensrendszer felülbírálására és nem mentesül azon felelőssége alól, hogy a járművet körültekintően vezesse.

Az új autók károsanyag-kibocsátását és üzemanyag-fogyasztását az új, világszerte összehangolt könnyűjárművizsgálati-eljárás"" (Worldwide Harmonised Light Duty Vehicle Test Procedure (WLTP) szerint mérik. A Caddy Cargo modellek WLTP szerint mért fogyasztása motorizáltságtól és felszereltségtől függően: 4,6-6,3 l/100 km, CO2-kibocsátása: 120-144 g/km. A Caddy Maxi modellek WLTP szerint mért fogyasztása, motorizáltságtól és felszereltségtől függően: 4,6-4,9 l/100 km, CO2-kibocsátása: 120-128 g/km Tájékoztató az üzemanyag-fogyasztásról és a szén-dioxid-kibocsátásról: a megadott értékeket a 715/2007/EK európai parlamenti és tanácsi rendelet (mindenkori érvényes szövegváltozata) által előírt mérési módszer szerint mérték. 2017. szeptember 1-jétől bizonyos új járművek típusjóváhagyása a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljárás (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure, WLTP) alapján történik, amely egy új, reálisabb vizsgálati eljárás az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás mérésére. Az új személygépjárművek esetében 2018. szeptember 1-jétől, míg a haszongépjárművek esetében 2019. szeptember 1-jétől az NEDC-t teljes mértékben felváltja egy új vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure). A reálisabb vizsgálati körülmények miatt a WLTP keretében mért üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás sok esetben magasabb az NEDC-ben mért értékeknél. Az értékek nem egyes gépjárművekre vonatkoznak, nem részei az ajánlatnak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak. Egy gépjármű üzemanyag-fogyasztását és a CO2-kibocsátását a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Különösen az extrafelszereltségek és a tartozékok (pl. szélesebb gumiabroncsok, klímaberendezés, tetőcsomagtartó) megváltoztatják a gépjármű releváns jellemzőit, mint amilyen például a tömeg, a gördülési ellenállás, valamint az aerodinamika, és ezáltal eltérést eredményeznek a konfigurált modell adataiban. Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok a kiválasztott gumiabroncs formától és az optimális extrafelszereltségektől függő tartomány adatai mellett érvényesek. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és széndioxid-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden értékesítési helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. Az egyes modellekre vonatkozó információkért kérjük forduljon márkakereskedéseinkhez.

A Volkswagen Haszonjárművekre vonatkozó 2,5%-os THM Ref ajánlatra vonatkozóan:
Az ajánlat 2021.02.01-től 2021.06.30-ig érvényes. A Porsche Finance Zrt. változó kamatozású, forint alapú, zártvégű pénzügyi lízing konstrukciójának ajánlata tájékoztató jellegű, a Lízingbeadó részéről kötelezettségvállalást nem jelent, ügylet és ügyfélminősítés függvényében változhat. Az ajánlatban szereplő THM a referencia THM-nek megfelelő, az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével került meghatározásra, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. Érvényes CASCO biztosítás a szerződés hatálya alatt kötelező, költsége a Lízingbe vevőt terheli. A biztosítási díj mértéke az ajánlat kiadásakor nem ismert, az ajánlatban szereplő valamennyi THM számításakor a biztosítási díj nem került figyelembe vételre. A THM-ek számításakor a szerződéskötési költség (HBNY díj) 7 000 Ft figyelembevételre került.

A Porsche Hungária Kft., márkakereskedések a finanszírozás közvetítőjeként a Porsche Finance Zrt. képviseletében járnak el.

 

Bezárás
Zum Seitenanfang
Highlights
Menü
Zárja be a menüt
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.