Együttműködő biztonsági rendszerek

Biztosra megy: biztonsági rendszereinek köszönhetően az új Amarok uralja a meleg helyzeteket. A Multicollision-fék ütközés után automatikusan lefékezi az autót, hogy elkerülhesse az esetleges másodlagos ütközéseket¹. Rövid késleltetéssel a járművet fokozatosan 10 km/h-s sebességre lassítja. A magasabb felszereltségszinteken elöl 17"-os, hátul 16"-os tárcsafékek biztosítják az optimális teljesítményt nagy fékterhelés esetén is.

Az elektronikus stabilizáló program (ESP) meggátolja az alul-, vagy túlkormányzást, miközben külön-külön fékezi az egyes kerekeket.¹

¹ A rendszer képességein belül.

Innovatív vezetőasszisztens-rendszerek

Mindig előrelátóan: még ha kalandozásról van is szó, az új Amarok soha nem megy bele túl rizikós helyzetekbe. Nemcsak együttműködnek az innovatív asszisztens-rendszerek, de előrelátók is: a ködfényszóró integrált kanyarfénnyel¹ gondoskodik az optimális látási viszonyokról rossz idő esetén is. Kanyarodáskor a mindenkori belső kanyarív felé eső fényszóró az út szélét is megvilágítja.

Hegymenetasszisztens
Emelkedőn történő haladásnál megakadályozza a jármű nem kívánt visszagurulását, valamint kényelmes elindulást biztosít.

Lejtmenet asszisztens²
Terepen is biztonságos és kontrollált ereszkedést biztosít a fordulatszám szabályozásával, valamint kerekenkénti fékezésekkel.

ParkPilot²
Parkolásnál akusztikus jelekkel figyelmezteti a vezetőt az autó előtt vagy mögött felismert akadályokra, és azok távolságát a kijelzőn is mutatja.²

"Rear View"² tolatókamera
Megkönnyíti a beparkolást, az autó mögötti terület egy részét segédvonalakkal kiegészítve jeleníti meg a képernyőn.³

Sebességszabályozó²
Emelkedőtől és lejtőtől függően, 30 km/h-s sebességtől tartja a beállított sebességet.

¹ Feláras extra felszereltség.

² A rendszer képességein belül.

³ Mindig az adott rádió- vagy navigációs rendszer verziójától függően. A "Composition Media" rádiórendszernél, és az ennél magasabb felszereltségszinteknél áll rendelkezésre. Szériafelszereltség az Amarok Highline és az Amarok Aventura esetén. Az Amarok Comfortline esetén feláras extrafelszereltség.

Bezárás
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés