V6-os motorok.

Erős, mint semmi más: az új Amarok 165 kW/224 LE teljesítményű, 6 hengeres turbódízel motorja 3.0 l lökettérfogattal akár a legnagyobb igénybevétel esetén is elegendő erőtartalékkal rendelkezik. Még nagyobb erő szabadul fel az Overboost funkciónak köszönhetően, amely vezetési helyzetektől függően a V6 TDI motor teljesítményét rövid időre további 15 kW/20 LE teljesítménnyel növeli.

550 Nm forgatónyomaték.

A 165 kW/224 LE teljesítményű, 3 literes TDI-motor maximális forgatónyomatéka 550 Nm.

8 fokozatú automataváltó

Nagyon megy: városi forgalomban vagy nyílt terepen. Az új Amarok könnyedén uralja a legkülönbözőbb kihívásokat, mert az állandó 4MOTION összkerékhajtással kombinált 8 fokozatú automataváltó kiválóan alkalmassá teszi a mindennapokra és a kalandos utazásokra is. Az első fokozatot terephasználatra, a nyolcadikat alacsony fordulatszámú, üzemanyag-takarékos haladásra optimalizálták.

BlueMotion Technology

Fenntarthatóan meggyőző: a BlueMotion Technology-nak köszönhetően az új Amarok mércét állít a fenntarthatóság terén. Összetevői a start-stop rendszer, a fékenergia-visszanyerés, a hegymenetasszisztens, valamint az alacsony gördülési ellenállású kerekek.

Bezárás
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés