Együttműködő biztonsági rendszerek

Biztosra megy: biztonsági rendszereinek köszönhetően az Amarok uralja a meleg helyzeteket. A Multicollision-fék ütközés után automatikusan lefékezi az autót, hogy elkerülhesse az esetleges másodlagos ütközéseket¹. Rövid késleltetéssel a járművet fokozatosan 10 km/h-s sebességre lassítja. A magasabb felszereltségszinteken elöl 17"-os, hátul 16"-os tárcsafékek biztosítják az optimális teljesítményt nagy fékterhelés esetén is.

Az elektronikus stabilizáló program (ESP) meggátolja az alul-, vagy túlkormányzást, miközben külön-külön fékezi az egyes kerekeket.¹

¹ A rendszer képességein belül.

Innovatív vezetőasszisztens-rendszerek

Mindig előrelátóan: még ha kalandozásról van is szó, az Amarok soha nem megy bele túl rizikós helyzetekbe. Nemcsak együttműködnek az innovatív asszisztens-rendszerek, de előrelátók is: a ködfényszóró integrált kanyarfénnyel¹ gondoskodik az optimális látási viszonyokról rossz idő esetén is. Kanyarodáskor a mindenkori belső kanyarív felé eső fényszóró az út szélét is megvilágítja.

Hegymenetasszisztens
Emelkedőn történő haladásnál megakadályozza a jármű nem kívánt visszagurulását, valamint kényelmes elindulást biztosít.

Lejtmenet asszisztens²
Terepen is biztonságos és kontrollált ereszkedést biztosít a fordulatszám szabályozásával, valamint kerekenkénti fékezésekkel.

ParkPilot²
Parkolásnál akusztikus jelekkel figyelmezteti a vezetőt az autó előtt vagy mögött felismert akadályokra, és azok távolságát a kijelzőn is mutatja.²

"Rear View"² tolatókamera
Megkönnyíti a beparkolást, az autó mögötti terület egy részét segédvonalakkal kiegészítve jeleníti meg a képernyőn.³

Sebességszabályozó²
Emelkedőtől és lejtőtől függően, 30 km/h-s sebességtől tartja a beállított sebességet.

¹ Feláras extra felszereltség.

² A rendszer képességein belül.

³ Mindig az adott rádió- vagy navigációs rendszer verziójától függően. A "Composition Media" rádiórendszernél, és az ennél magasabb felszereltségszinteknél áll rendelkezésre. Szériafelszereltség az Amarok Highline és az Amarok Aventura esetén. Az Amarok Comfortline esetén feláras extrafelszereltség.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés