A legszélesebb rakodófelület

Pontosan 1 222 mm széles az Amarok rakodófelülete a kerékjárati dobok között - a kategóriában ez egyedülálló, ez teszi lehetővé, hogy az Euro raklapok keresztben is elférjenek. Szükség esetén az akár 200 kg terhelhetőségű platóajtó a rakodófelület meghosszabbításaként is használható. A plató peremig rakodva 1,28 m³ ömlesztett rakománynak biztosít helyet 2,52 m² rakfelületen.

A legkönnyebben mozgatható platóajtó

Akár 200 kg-mal is terhelheti, és a rakfelület meghosszabbításaként is használható. A platóajtó zárnyílása az ajtónyitó szerkezetben található.

 

Raktérburkolat

Hihetetlenül strapabíró: az Amarok raktérburkolata robusztus és strapabíró, mintha kimondottan nagyvárosi kalandokra találták volna ki. Antracit színben, UV-álló bevonattal megbízható védelmet nyújt a mechanikai vagy kémiai terheléssel szemben.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés