V6 3,0 l TDI motor

Olyan erős, mint semmi más: az Amarok 120 kW/163 LE, 150 kW/204 LE és 190 kW/258 LE teljesítményű, 6 hengeres turbódízel motorja 3,0 l lökettérfogattal akár a legnagyobb igénybevétel esetén is elegendő erőtartalékkal rendelkezik. Még nagyobb erő szabadul fel az Overboost funkciónak köszönhetően, amely vezetési helyzetektől függően a V6 TDI motor teljesítményét rövid időre további 10 kW/14 LE teljesítménnyel növeli.

8 fokozatú automataváltó

Nagyon megy: városi forgalomban vagy nyílt terepen. Az Amarok könnyedén uralja a legkülönbözőbb kihívásokat, mert az állandó 4MOTION összkerékhajtással kombinált 8 fokozatú automataváltó kiválóan alkalmassá teszi a mindennapokra és a kalandos utazásokra is. Az első fokozatot terephasználatra, a nyolcadikat alacsony fordulatszámú, üzemanyag-takarékos haladásra optimalizálták.

BlueMotion Technology

Fenntarthatóan meggyőző: a BlueMotion Technology-nak köszönhetően az Amarok mércét állít a fenntarthatóság terén. Összetevői a start-stop rendszer, a fékenergia-visszanyerés, a hegymenetasszisztens, valamint az alacsony gördülési ellenállású kerekek.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés