"Composition Audio" rádió

Minden hullámhosszra ráhangolódhat: a "Composition Audio" rendszer gondoskodik az egyedülálló hangzásról. A rendszer elemei, mint például az SD-kártya foglalat, az AUX IN, az USB, valamint a Bluetooth-os mobiltelefon-csatlakoztatási lehetőség tökéletes összhangban üzemelnek¹.

¹ Az Amarok Comfortline esetén a szériafelszereltség része.

"Composition Media" infotainment-rendszer

Extra hangzás: a "Composition Audio" szolgáltatásain túl a "Composition Media" rendszer 16,5 cm-es, színes érintőképernyővel, hat hangszóróval, CD játszóval, elektromos beszéderősítéssel, valamint Car-Net App-Connect mobil online szolgáltatásokkal fokozza az élményt.¹ Technológia az idő ritmusában.²

¹ Kompatibilis a MirrorLink™, Apple CarPlay™ és az Android Auto™ technológiákkal. Kérjük, ellenőrizze, hogy az Ön mobil készüléke kompatibilis-e a Car-Net App-Connecttel! A Car-Net App-Connect alkalmazások használata kizárólag az Ön mobiltelefonjának internetkapcsolatán keresztül történik. Kérjük, tartsa szem előtt a szerződési feltételeket az internet- és adatkapcsolatára vonatkozóan.

² Szériafelszereltség az Amarok Highline változathoz, feláras extrafelszereltség az Amarok Comfortline-hoz.

"Discover Media" navigációs rendszer

Kitárul a világ: mivel az Amaroknak semmi nincs túl távol, s minden kaland belefér, a "Discover Media" a "Composition Media" szolgáltatásain túl Európa térképanyagát is rendelkezésére bocsátja SD kártyán. A Car-Net Guide & Inform mobil online szolgáltatásait bármikor aktiválhatja, és három évig térítésmentesen használhatja. ¹ ²

¹ Csak "Discover Media" navigációs rendszerrel együtt kapható. A negyedik évtől kezdődően térítés ellenében használható. Az internetkapcsolathoz szüksége lesz saját mobil WLAN routerre (pl. egy okostelefon hot-spot funkcióval) vagy saját USB-mobilstickre (pl.: Volkswagen CarStick), továbbá internetes adatkapcsolatra alkalmas SIM-kártyára.

² A szériafelszereltség része az Amarok Aventura esetén. Feláras extrafelszereltség az Amarok Comfortline és az Amarok Highline esetén.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés