Új elülső dizájn

A külső megjelenés, amely sokáig emlékezetes marad: az Amarok markáns "arcának" minden vonása erősíti jellegzetes karakterét. A Highline és Aventura felszereltségek esetén az orr-részt csillogó, dupla krómlécek teszik még feltűnőbbé.

Exkluzív "Talca" könnyűfém kerekek

Mégiscsak a méret a lényeg: a 20"-os "Talca" könnyűfém kerekek kihangsúlyozzák az Amarok Aventura férfias megjelenését, és egészen különleges vonzerőt kölcsönöznek neki. Persze az Amarok Highline - a maga 18" vagy 19"-os könnyűfém kerekeivel - is bámulatosan meggyőző.

Sportsbar

Sportos a legapróbb részletekig: az új Sportsbar bukókerettel az Amarok Aventura kabinja optikailag megnyúlik. Az autó színére fényezve kiemeli az Amarok Aventura dinamikus eleganciáját, még sportosabb karaktert kölcsönöz neki. A mindkét oldalon elhelyezett "Aventura" feliratok még feltűnőbbé teszik az autót.

Stylingbar "Plus"

Különösen látványos a krómozott duplacsőből készült, markánsan ívelt Stylingbar "Plus" bukócső¹

¹ Felár nélküli felszereltség az Amarok Aventura modellnél.

14 módon állítható ergoComfort ülések

Úgy ül benne, mintha Önre szabták volna: az Amarok kiváló ergonómiáért járó AGR minőségjeggyel¹ kitüntetett ergoComfort bőrülései magasabbra teszik a mércét kényelem terén is. 14-féle paraméter állítható be, teljesen személyre szabható a vezetőülés és az első utasülés is. A vezérlőegység segítségével kényelmesen, elektromosan szabályozhatjuk a két első ülés 12 jellemzőjét, két irányban pedig manuálisan állíthatjuk be őket.

¹ Az ergoComfort ülést 2015.11.26-án a "Bundesverband deutscher Rückenschulen e. V." és a "Forum Gesunder Rücken - besser leben e. V." AGR minőségjeggyel tüntette ki.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés