V6 3,0 l TDI motor

Olyan erős, mint semmi más:

Az Amarok 150 kW/204 LE és 190 kW/258 LE teljesítményű, 6 hengeres turbódízel motorja 3,0 l lökettérfogattal akár a legnagyobb igénybevétel esetén is elegendő erőtartalékkal rendelkezik. Még nagyobb erő szabadul fel az Overboost funkciónak köszönhetően, amely vezetési helyzetektől függően a V6 TDI motor teljesítményét rövid időre további 10 kW/14 LE teljesítménnyel növeli.

8 fokozatú automataváltó

Nagyon megy: városi forgalomban vagy nyílt terepen. Az Amarok könnyedén uralja a legkülönbözőbb kihívásokat, mert az állandó 4MOTION összkerékhajtással kombinált 8 fokozatú automataváltó kiválóan alkalmassá teszi a mindennapokra és a kalandos utazásokra is. Az első fokozatot terephasználatra, a nyolcadikat alacsony fordulatszámú, üzemanyag-takarékos haladásra optimalizálták.

BlueMotion Technology

Fenntarthatóan meggyőző: a BlueMotion Technology-nak köszönhetően az Amarok mércét állít a fenntarthatóság terén. Összetevői a start-stop rendszer, a fékenergia-visszanyerés, a hegymenetasszisztens, valamint az alacsony gördülési ellenállású kerekek.

Bezárás
Zárja be a menüt

Az Amarok

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/magnifier Created with Sketch.