Zárja be a menüt

Amarok Aventura

 

Kaland. Prémium minőségben.

Az Amarok Aventura prémium modellünk megkerülhetetlen dizájnkérdésekben, valamint, ha a soron következő kalandról van szó: Különlegességek, mint pl. a Sportsbar bukókeret, vagy a nemesacél küszöbcsövek fellépővel és LED- világítással, továbbá a sötétített hátsó lámpák, a 20 colos könnyűfém kerekek biztosítják az egyedi megjelenést.

Ismerje meg az Amarok Aventura legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Exkluzív külső

Jóleső bizsergés az első pillanattól kezdve

Az Aventura jelenti a kalandot. A várakozásteljes bizsergés az Aventura-nál már az első pillanattól kezdve jelen van. Az autó színére fényezett, "Aventura" emblémával ellátott Sportsbar bukókeretnek, az integrált fellépővel felszerelt, krómozott hátsó lökhárítónak, a két krómcsíkkal díszített hűtőrácsnak, valamint számtalan további dizájn elemnek köszönhetően válik kaland az Aventura-val még exkluzívabbá.

Komfortos belső tér

Merő kényelem – szálljon be és rá fog érezni az ízére.

Az Amarokban szívesen üldögél az ember még egy perccel tovább. Akár csak azért is, hogy élvezze a kilátást. Akár csak azért, hogy még egy pillanatig örömét lelje a valódi prémium érzetben. Az ülések kifejezetten kényelmesek, mindazonáltal a vezető térben az ergoComfort ülések pozíciója milliméter pontosan személyre szabható.

Vezetési élmény

Minden pillanat egy valódi „Ahhhventura” - élmény

Ahhhh. Amikor a 190 kW/258 Le-s motor kíméletlen terepen megmutatja valódi erejét. Amikor az olyan utak is élményszámba mennek, mikor utánfutót vontatunk. Avagy mert a multi funkciós kormányt olyan jó kézben tartani. Az Amarok Aventura egy egész sor hasonló meglepetést tartogat az Ön számára.

További információ

Személyre szabott felépítmények

Majdnem mindenre tökéletesen felkészült

Ahhoz, hogy a megbízások tökéletesen teljesüljenek, szükséges a megfelelő eszköz. Ez lehet egy olyan jármű is, amely pontosan igazodik az Ön igényeihez. Egyedi igényekre szabott jármű megoldások: a hűtő felépítményes autótól, a mentőautón keresztül, egészen a mozgáskorlátozott személyeknek átalakított, akadálymentesített járművekig. A mi autóinkkal majdnem minden lehetséges.

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/magnifier Created with Sketch.