Új Crafter Gold/Silver csomag

Az Új Crafter az Ön igényei szerint!

Ügyfeleink igényeihez optimalizált extra csomagok kiemelkedő áron! Gold csomag a magasabb felszereltséget választóknak akár nettó 1.700.000 Ft, míg Silver az alacsonyabb felszereltséghez akár nettó 595.000 Ft árelőnyt biztosít.

A Gold csomag az alábbiakat tartalmazza:

 • "Composition Media" rádió
 • "Lane Assist" sávtartó rendszer
 • Hidraulikus csillapítású "ergoActive" ülés
 • "Climatic" klímaberendezés
 • Elektromosan behajtható külső tükrök
 • Parkolóradar elöl/hátul
 • Trendline csomag
 • Vezetőasszisztens-rendszer csomag
 • 4 db LED spot - világítás a raktérben

A Silver csomag tartalma:

 • Hidraulikus csillapítású "ergoActive" ülés
 • "Climatic" klímaberendezés
 • Elektromosan állítható külső tükrök

Az ajánlat kizárólag a meghatározott modellekre érvényes visszavonásig, más akciókkal összevonható. További részletekről érdeklődjön a magyarországi Volkswagen Haszonjárművek kereskedésekben!

3,99% finanszírozás

Volkswagen Haszonjárművek modellek most 3,99% THM Porsche Bank finanszírozással!

Vegye igénybe rendkívül kedvező, mindössze 3,99% THM, változó kamatozású, forintalapú finanszírozási ajánlatunkat, ami minden Volkswagen haszonjármű modellre vonatkozik. A kedvezményes finanszírozási konstrukció minden futó akcióval összevonható, maximum 3 db modell vásárlása esetén. Az akció 2017. május 26-tól 2018. március 31-ig megkötött adásvételi szerződésekre vonatkozik. További információért érdeklődjön értékesítőinknél!

A finanszírozást a Porsche Bank Zrt. nyújtja változó kamatozású, forint alapú zárt illetve nyílt végű pénzügyi lízing keretében. A pénzügyi szolgáltatás kizárólag a Porsche Hungaria Kft. hivatalos márkakereskedői által értékesített járművekre és teljes körű, a járműre vonatkozó, érvényes vagyonbiztosítási szerződéssel (CASCO) vehető igénybe, mely biztosítás társbiztosítottja a Porsche Bank Zrt. A Porsche Bank Zrt. ügyfél- és ügyletminősítési vizsgálat eredményétől függően vállalja a jármű finanszírozását, illetve egyéb fedezetet írhat elő. Az akció 2017. május 26-tól 2018. március 31-ig megkötött adásvételi szerződésekre és jóváhagyott gépjármű-finanszírozási szerződésekre érvényes. A gépjármű átadásának dátuma és garanciakezdete nem lehet későbbi, mint 2018. március 31. Az akció a megadott határidőig, illetve visszavonásig érvényes. Egy Ügyfél maximum 3 gépjárműhöz veheti igénybe az akciós finanszírozást. A tájékoztatás nem teljes körű, kötelezettség vállalást a Porsche Bank Zrt. részéről nem jelent. A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke a 83/2010 (III.25.) Korm. rendeletnek megfelelően, 3 millió forint összegű kölcsön és 5 éves futamidejű, egyenletes törlesztésű, forintban fizetendő minta alapján került meghatározásra. A THM meghatározásakor az ügyfél által fizetendő biztosítási díj - tekintettel arra, hogy annak pontos összege nem ismert - figyelembe vételre nem került.

Hűségakció új Caddy, Transporter és új Crafter modellekre

Értékeljük Hűségét!

Ha most Volkswagen Caddy, Volkswagen Transporter, vagy Volkswagen Crafter vásárlását tervezi, akkor kiemelt akciós modellek esetén a Caddy tehergépkocsi vételárából akár nettó 1.020.000 Ft, a Caddy Személygépkocsi vételárából akár bruttó 1.240.000 Ft, a Transporter tehergépkocsi vételárából akár nettó 1.450.000 Ft, míg Crafter esetén akár nettó 1.130.000 Ft árengedményt is kaphat.

 

Az ajánlat kizárólag a meghatározott modellekre érvényes a készlet erejéig, más akciókkal is összevonható. További részletekről érdeklődjön a magyarországi Volkswagen Haszonjárművek márkakereskedésekben!

Perfekt csomag akció Transporter modellekre

Felszereltség csomag, kedvezőbb áron!

Vegye igénybe Transporter vásárlása esetén a leggyakrabban megrendelt extrákat, csomagban, kedvezménnyel! Akár 722.000 Ft nettó árelőny!

Az ajánlat visszavonásig érvényes, más akciókkal összevonható. További részletekről érdeklődjön a magyarországi Volkswagen Haszonjárművek márkakereskedésekben!

Személyes kapcsolatfelvétel

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés